REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vlad VOICULESCU: Spitalul Regional va fi construit de Ministerul Sănătății!

Vlad VOICULESCU: Spitalul Regional va fi construit de Ministerul Sănătății!

Replica API 20 septembrie 2021 | 00:45 2460

Prezent la Constanța alături de Dacian Cioloș, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a făcut declarații importante pentru județul nostru. Acesta a vorbit despre edificarea spitalului regional, despre fondurile ce ar putea fi alocate dar și despre cine se va ocupa de construirea acestuia. Toate detaliile le puteți citi în rândurile de mai jos.

Dacian Cioloș a fost într-o vizită de lucru la Constanța, sâmbătă, 17 septembrie, iar alături de acesta a fost și fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Printre subiectele discutate au existat și câteva de interes local, printre care și construirea unui spital regional la Constanța. Ei bine, despre acesta, Voiculescu a declarat că au existat discuții despre această investiție iar fondurile pentru construirea acestuia ar putea fi alocate în următoarea perioadă de acordare a fondurilor europene.

Iată ce spune fostul ministru

"Pentru Constanța vă pot spune ceva ce ține de sănătate. Discuțiile dintre fostul ministru al Sănătății, doamna Mihăilă și fostul ministru al Fondurilor Europene, domnul Ghinea, au fost ca pentru Constanța să fie alocate fonduri pentru un spital regional. Asta a fost o discuție la care a participat și domnul Cîțu. Lucrurile nu sunt pregătite în momentul ăsta dar există un teren care aparține Ministerului Sănătății și este potrivit pentru acest spital și lucrurile trebuie să meargă repede mai departe încât pe următoarea perioadă de acordare a fondurilor europene să fie alocate fonduri și să se poată construi spitalul. În principiu, spitalul regional va fi construit de Ministerul Sănătății”, a declarat fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Citește și:

DACIAN CIOLOȘ, la Constanța: Continuăm COALIȚIA cu PNL dacă SCHIMBĂ PREMIERUL! Video

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voiculescu si povestile.Lasa-ne
2
1
Incompetentuleee! I al pe Stelica si mergeti la primul stavilopod si aruncati va in cap, ca nu o sa planga nimeni dupa voi!
9
3
Nu se va face niciun spital regional pana nu cumpara cine trebuie terenurile din zona. Ce nu v ati prins pana acum? Pana nu se arunca zarurile sa cumpere cine trebuie aceste terenuri de langa spital, nu se face nimic acolo. Hai sa fim seriosi.
9
0
un spital sub linia de tensiune este ce ne dorim
10
0
Iar mancati kkt!
13
6
Baaaa fostule. Magicianule alupigus.pa!
15
3
Pe voi toti, tradatorii de tara!
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367