REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vloggerița Bianca Adam, alias Tequila, bătută cu un fier de către un dezvoltator imobiliar

Vloggerița Bianca Adam, alias Tequila, bătută cu un fier de către un dezvoltator imobiliar

Replica API 6 iunie 2020 | 00:00 1735

Bianca Adam (Tequila) este o tânără de 22 de ani urmărită pe YouTube de 1,67 de milioane de persoane pentru vlogg-urile sale amuzante și inedite. Cel mai recent episod al jurnalului ei online i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Fata a povestit că a fost bătută de un dezvoltator imobiliar. Bărbatul a lovit-o cu un fier în zona coapsei, ceea ce a lăsat-o cu o vânătaie de 17 cm, dar, mai important, cu traume emoționale.

Bianca Adam

foto: captură video

Coșmarul Biancăi a pornit din cauza locului în care și-a parcat mașina. Vloggerița locuiește într-un bloc pe strada căruia se fac lucrări de asfaltare. Pentru că nu mai putea ajunge cu mașina personală la locul de parcare pe care l-a cumpărat odată cu apartamentul, Bianca a fost nevoită să parcheze în fața blocului vecin, pentru ca mai apoi să i se ceară de cel care i-a vândut apartamentul să o mute în fața sălii de fitness. Bianca a povestit tot ce i s-a întâmplat într-un vlog pe YouTube, acolo unde a integrat și scurta filmare pe care a reușit să o facă și pe care a recuperat-o de pe un serviciu care-i stochează toate fișierele (iCloud), dar și câteva poze care atestă rănile suferite de ea și iubitul ei.

În 26 mai, în jurul prânzului, Bianca a fost sunată de un bărbat care a acuzat-o că "i-a spart marmura" cu mașina. Vedeta de pe YouTube a coborât alături de iubitul ei, iar bărbatul a început să-i tragă la răspundere. Neștiind însă cu exactitate dacă ea este vinovata, Tequila a cerut să se uite pe camerele video, dar interlocutorul ei a început, spune ea, să îi vorbească urât, să înjure și să o amenințe. Bianca încerca să înregistreze vorbele acestuia, moment în care bărbatul, despre care a aflat că este dezvoltatorul imobiliar al blocului vecin, i-a smuls telefonul și a vrut să o bruscheze. Iubitul ei a încercat să-l îndepărteze pe bărbat, Bianca a dat cu spray cu piper și a reușit să fugă într-un magazin, unde a cerut ajutorul pentru a suna la 112, însă nimeni nu a băgat-o în seamă.

Bianca Adam, lovită cu o bucată de fier beton

Agresorul aruncase cu telefonul ei chiar înspre iubitul acesteia, pe care l-a și nimerit în frunte, acolo unde i-a cauzat o rană deschisă ce a avut nevoie de copci. Mai mult, câteva femei din anturajul dezvoltatorului au atras-o într-o zonă din care bărbatul a ieșit înarmat cu un fier lung de 2-3 metri și a lovit-o puternic peste coapsă. Tânăra a reușit să fugă într-un alt magazin, apoi într-o farmacie, dar nu a primit ajutor. Ea consideră că a fost ignorată din cauza felului în care era îmbrăcată: mască de protecție pe față, pantaloni cu tur lăsat și un hanorac negru cu gluga trasă pe cap.

foto: arhivă personală

"Se anulează orice fel de valori dacă porți un hanorac cu glugă sau ești îmbrăcat în negru, cu pantaloni cu tur sau nu arăți cum vor oamenii", a spus ea în video, printre lacrimi, dezamăgită de cei care au refuzat să îi împrumute telefonul pentru a-și suna părinții sau pentru a apela 112.

După multe căutări și încercări, Bianca Adam a reușit să ajungă acasă, unde l-a găsit pe iubitul ei, care avea capul spart și era îngrijit de o vecină. Tinerii au chemat Poliția și Ambulanța, care i-au pus din nou față în față cu agresorul lor.

Bianca nu a vrut să dezvăluie identitatea celui care a lovit-o, ci a precizat că a început să facă demersurile legale pentru ca bărbatul să fie tras la răspundere de autorități, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu figura aia de peste mort, gluga si masca sut cu adevarat indispensabile.
4
0
SINCER AI DREPTATE SI RESPECT CELE SPUSE DE D-VOASTRA MAI ALES DE INTELIGENTA GENERATIEI COCA-COLA SI MC DONALD S. AM FEREASTRA LANGA UN LICEU DE RENUME DIN C-TA. LA ORA 1O DEJA VAD ELEVI CU STICLE DE ALCOOL RETRASI INTR-UN COLT DIN CURTEA LICEULUI GOLIND STICLA . MA GANDESC,GENERATIA ASTA NE VOR PLATI NOUA PENSIILE,VIITORUL NOSTRU SE BAZEAZA PE ACESTI TINERII CARE VOR AJUNGE EXACT CA GIANI DIN LAS FIERBINTI.
3
1
@nicu ai tinut neaparat sa faci un comentariu care sa confirme inca odata cele spuse de HAHA!!!Ai reusit!!
2
1
simplu..o cacaceoasa care mananca kakat cu lingura...iar prostii o adsmira ..asta-i ROMANIA..
4
1
Problema defapt e ca o mare parte in populatia tarii sunt defapt niste ticalosi sinistrii, care se bucura atunci cand o fata de 1.50 si 45kg e batuta pe strada, ca merita "drogata". Tot ei se bucurau si la Colectiv and au murit 60 si ceva de tineri, da-i dracu' de "satanisti",nu? Tot o da-ti pe aia cu "tinerii din ziua de azi nu au nicio educatie". Pai si a cui era responsabilitatea asta, a lui Mos Craciun? Nu a voastra? Votantii lui Iliescu. Ce pretentii poti sa ai de la o tara in care 51% din populatie crede ca vioul e justificabil.
4
5
Nu e normal ce i s-a intamlat aratarii pirogravate, dar totusi e departe de o stire adevarata.
7
1
la 20 de ani asta cu nume de alcool arata ca de 40 plina de chimicale . ce e grav ca proste de genul asta influenteaza noua generatie de prosti ,si mai fac si bani din prostia alora .Nu imi place violenta dar poate uneori terebuie sa te aduca cineva pe pamant
8
1
parca subiectul articolului e ca pentru un loc de parcare unii dau cu fierul unde nimeresc ce face si cum se imbraca persoana agresata e infloritura - sau reclama ?
4
0
@haha da domle noi am facut kakatu praf, am furat pe rupte tot ce se putea si mergeam la serviciu ca sa avem unde sa ne imbatam ca porcii, de valori ale societatii ce sa mai zic daca si astazi vrem sa ne bagam in fata la orice coada se face sau sa avem intotdeauna dreptate. Face bani din ce poate, nu va mai cacati pe voi, daca copiii vostri sunt nevoiti sa munceasca pe plantatie datorita educatiei primite de la noi astia care am suferit si am muncit , uite ca sunt tineri care stiu sa faca bani din orice. Bravo lor! ps - sunt din generatia 60
3
8
Mai D-nule GIGI,te miri ca si mine cum traiesc aceste nulitati ale societati noastre,este o vorba la noi, NU ESTE PROST ALA CARE CERE UN PRET,CI ALA CARE DA. ASTIA FAC BANII PE LIPSA DE NEURONI A GENERATIEI ACTUALE,AU LICEUL TERMINAT LA NIVELUL CLASEI A DOUA,GENERATIA COCA-COLA SI McDonald's. GENERATIA ADEVARATA NOI AM FOST CEA DE SACRIFICIU,CEA FARA APA CALDA SI CURENT,CEA CARE AVEAM BUNT SIMT SI STIAM ADEVARATELE VALORI AL SOCIETETI,CEI TRECUTI PESTE 40 DE ANI,AZI,PLM ,AVEM PRINTESA VOLGGULUI,REGINA FACEBUCILOR,DUCESA INSTAGRAMULUI,REGINA SILICOANELOR,CE NAIBA MAI GIGI ?INTELGI ACUM?
10
2
bai,explicati.mi si mie cum traiec vloggerii astia fara munca,si traiesc bineMaimuta aia panarama care deabia leaga doua vorbe,ce inteligenta iese din ea de are urmaritori mai inteligenti decit ea,si ma e si platita ptr asta? mai era o parasuta prinsa de covid prin toscana.Cine plateste panaramele astea care.si dau cu parerea???ce pareri au ele,semianalfabete???
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920