REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Volkswagen vrea să diferențieze mai bine brandurile din portofoliul său pentru a crește eficiența

Volkswagen vrea să diferențieze mai bine brandurile din portofoliul său pentru a crește eficiența

Replica API 14 octombrie 2017 | 00:00 257

Matthias Mueller

Grupul auto Volkswagen va diferenția mai mult cele trei mărci de masă din portofoliul său (VW, Skoda și Seat), pentru a reduce suprapunerile și a calma tensiunile interne, a declarat joi directorul general Matthias Mueller, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Volkswagen, cel mai mare constructor auto mondial și european, vrea să devină mai eficient pentru a putea finanța tranziția la vehiculele electrice în urma scandalului Dieselgate.

Matthias Mueller a informat că boardul executiv a fixat noi obiective pentru mărcile sale de masă pe baza celor 14 grupuri de clienți de pe piața europeană. "Principala provocare este să atingem o acoperire perfectă a pieței cu teritorii clare pentru mărci...Trebuie să fim capabili să utilizăm mai bine sinergiile pe care le oferă alianța noastră unică de mărci", a declarat Matthias Mueller, la o reuniune a aproximativ 400 de manageri organizată la Wolfsburg.

O serie de surse din interiorul VW au declarat săptămâna trecută pentru Reuters că managerii și sindicatele de la VW vor să reducă concurența care vine de la marca low-cost Skoda, prin mutarea unei părți din producție în Germania. În replică, Skoda și-a reafirmat angajamentul față de țara de origine, anunțând că intenționează să facă angajări în Cehia.

Poziționarea mărcilor noastre este "un subiect emoțional care recent a făcut valuri" a recunoscut Mueller. "Desigur, uneori este foarte dificil să realizeze un echilibru între diferite interese" a adăugat șeful de la Volkswagen.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218