REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vom trata extrem de serios fiecare meci din play-out, spune Gheorghe Hagi

Vom trata extrem de serios fiecare meci din play-out, spune Gheorghe Hagi

Replica API 29 februarie 2020 | 00:00 409

Antrenorul principal al echipei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că elevii săi vor trata extrem de serios fiecare meci al play-out-ului, iar primul obiectiv este câştigarea partidei de sâmbătă, cu FC Voluntari.

''Începe practic un nou campionat unde trebuie să demonstrăm că suntem buni, să tratăm fiecare meci serios, să fim conectaţi, determinaţi, să facem fotbalul nostru. Vom lua fiecare meci în parte, uităm de puncte, eu zic că toate echipele pleacă de la zero. Vrem ca în partida de mâine cu FC Voluntari să ne impunem, să câştigăm cele trei puncte. Pentru asta însă trebuie să atacăm, să marcăm goluri. Ne-am pregătit foarte bine, suntem conectaţi la meciurile care vor veni'', a spus Hagi într-o conferinţă de presă.

El a arătat că Viitorul a ratat şansa de a evolua în play-off din cauza meciurilor mai puţin bune făcute spre finalul sezonului regulat.

''Din păcate nu am reuşit să intrăm în play-off cu toate că am stat acolo mult timp. Am avut un început bun de campionat după care, spre final, am suferit foarte mult şi asta ne-a costat. Acum vrem să jucăm cât mai bine, să facem rezultate'', a punctat tehnicianul.

El şi-a exprimat speranţa că publicul va susţine în continuare echipa şi va fi prezent în număr mare la stadion în partidele de acasă.

Meciul FC Viitorul Constanţa - FC Voluntari, din prima etapă a play-out-ului Ligii I de fotbal, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30, relatează agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hagi , dupa cum joaca echipa ,in toamna sigur vom avea doua echipe in liga 2 din judet ! Pai daca tot vinzi din academie nu mai vine nimic , gata s-a terminat !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614