REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vor fi montaţi piloni şi la Gară!

Vor fi montaţi piloni şi la Gară!

Replica API 10 mai 2017 | 00:00 314

Traficul din Constanța reprezintă un teren minat! Asta atât din cauza șoferilor care nu respectă legile, cât și din cauza celor care nu dau dovadă de civilizație. De multe ori, pietonii s-au simțit în pericol și astfel de situații au fost puse pe seama celor care nu le acordă prioritate pe trecerea de pietoni, dar și când vorbim de cei care ocupă în mod constant trotuarele, oamenii fiind nevoiți sp circule pe șosea. Iată că soluția la care apelează administrația locală pare să dea roage. Este vorba de montarea pilonilor care va fi aplicată și la Gară, în zona vaporașului.

Pilonii au răsărit ca ciupercile după ploaie în orașul Constanța! Asta în urma reclamațiilor repetate ale locuitorilor de la malul mării sătui fiind de mașinile parcate aiurea. Acum se ia în considerare montarea acestor piloni și la Gară. “Vă rog să încercuiți zona pietonală de la acel vaporaș, de la Gară. Parchează foarte multe mașini acolo, în stația de autobuz sau chiar sub vaporaș! Am văzut vara mulți turiști deranjați de acest aspect”, a sesizat un constănțean. Zis și făcut!

Primăria a analizat problema și imediat a venit cu un răspuns favorabil. “Având în vedere solicitarea privind montarea de stâlpi de protecție pe platform pietonală din zona vapor gară și ținând cont de rezsultatul analizei documentației în cadrul ședinței Comisiei de circulație (…) comisia emite aviz favorabil. Precizăm că lucrarea va fi executată de SC Confort Urban SRL, administratorul tramei stradale”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mutati naibii autogara din centrul cta si ducetio la iesirea din cta. chiar nu simtiti cata poluare e in oras. nu va ustura gatul de fumul de la masini. degeaba nevasta primarului e medic ca se pare ca nu observa nimic anormal in oras.
4
0
fi fost frumos piloni din ciment cum sunt in bucuresti arata foarte bine si se strica mai greu ...dar lasa ca noi avem constanta style vrem sa urcam prea repede la standardele Vasluiului
7
0
Foarte bine . Era nevoie de asa ceva ,pre multe masini parcau chiar sub vaporas
6
0
poate ar tebui ca in fiecare cartier sa se amenajeze si cite o camera de gazare si cum ai prins hotul sau banditul cum il inviti la aerosoli 10 minute ....iar piloni sa bateti si in cur la taxi pirati, nu doar pe trotuare
6
0
eu cred ca vina apartine numai administratiei locale,eu crd ca in fiecare cartier s-au aglomeratie urbana ar trebui cate o parcare vina apartine primariei care trebuia sa faca in fiecare cartier cate o parcare mare spatioasa ingrijita si pazita.pe trotuare sa circule pietoni si pentru a se deplasa la masini nu masinile sa fie parcate cu aroganta si nesimtire peste tot incalcand cele mai elementare norme de bun simt.solutii exista
6
2
De de nu-ti bati un pilon si in cur!?Poate asa o sa-ti dai seama ca nu poti umple orasul cu piloni
8
6
Zdrentele de la primarie au dat in concesiune catre Confort Urban toate parcarile stradale din oras. Dk pana acum se platea 120 ron pe an locul de parcare acum, cei de la Confort Urban cer 120 ron pe luna. Sa va dam la muie !
12
5
Dobitoci imbecili cea mai proasa conducere pe care a avut-o vreodata orasul asta. Auzi la ei atata minte au sa cheltuie banii pe piloni, vopsea pe asfalt si borduri. In loc sa se ocupe de adevaratele probleme asfaltari, ridicarea gurilor de canal la nivel, craterele din pavelele zonei peninsulare si autorizari constructii. Orasul arata ca dupa bombardament e ridicol... dar intre gropi rasar maciuci si borduri
14
4
Ati amenajar si parcarea din fata garii. Parcarea Mazare a dat-o unui prieten, poate intreaba DNA de ea pe care a transformat-o in autogara desi autogara e la 100 m. Majoritatea taximetristilor fac legea acolo. Primaria cica nu are ce sa le faca, parca le mama licenta de taximetrist. La 3 amenzi se retrage licenta si gata, 1 an stai pe margine, dar cine sa gandeasca? In Tomis 3 la City s-au apucat de sistematizare, de 3 saptamani nu se mai lucreaza, nu or avea nisip, ciment, apa?
11
1
Bai Vasile faptul ca platesti impozit pe masina nu inseamna ca trebuie sa iti asigure cineva loc de parcare . Trotuarul este pentru pietoni nu pentru carute cu volan . Felicitari primariei !!!
10
9
Pilonii au ajuns un fel de materiale consumabile.Multi,foarte multi sunt deja dati jos de ....manevra masinilor
3
4
Bai primarul pulii Fagadau , amenajeaza locuri de parcare, ca de aia ai fost pus primar , sa gestionezi orasul, montatul stalpilor nu e o solutie, cei care aumasini iti platesc taxe asa ca pune mana si fa si pt ei ceva.
11
9
Am numarat, Toti vor fi impuscati in cap...Mai e putin...
0
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218