REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vor putea merge la școală copiii ai căror părinți refuză vaccinarea anti-COVID?

Vor putea merge la școală copiii ai căror părinți refuză vaccinarea anti-COVID?

Replica API 2 septembrie 2020 | 19:58 1597

Klaus Iohannis a vorbit în conferința de presă de miercuri despre ipoteza în care unii părinți ar refuza să își vaccineze anti-COVID copiii, în condițiile în care aceștia merg la școală.

Foto: Guliver/Gettyimages

„Eu sunt de părere că lumea trebuie să se vaccineze, dar dacă putem să condiționăm mersul la școală de vaccinare, este o întrebare care va trebui analizată foarte atent”, a spus președintele.

„Ar fi excelent să avem un vaccin împotriva acestei boli – COVID-19 și în măsura în care vom dispune de acest vaccin, se va repune întrebarea dacă vaccinarea trebuie să fie obligatorie sau nu. Eu sunt de părere că lumea trebuie să se vaccineze, dar dacă putem să condiționăm mersul la școală de vaccinare, este o întrebare care va trebui analizată foarte atent”, a declarat Klaus Iohannis, scrie digi24.ro.

„Cred că este foarte bine să fie vaccinați copiii, dar nu cred că este bine să le fie îngrădit dreptul la învățătură, dacă părinții – din varii motive – hotărăsc să nu vaccineze, sau să nu vaccineze atunci copilul”, a încheiat președintele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prima data sa faca vaccinul iohannis si cu gasca lui de tampiti si admiratori in public dupa care la distanta de cel putin o luna daca vad ca niciunul dintre ei nu latra se poate sa imi vaccinez si eu copilul. Dreptul la invatatura nu poate fi ingradit de niciun dobitoc de politician indiferent de culoarea politica. Incepem prima data cu copii dupa care cu salariatii pe care nu-i mai primim la munca fara vaccin si terminam cu pensionarii carora nu le mai dam pensiile fara vaccin. Romania nu poate fi cobaiul Europei cat timp celelalte state nu au vaccinat copii.
2
0
Il vad pe Djokovic care era blamat de toata lumea ca in timp ce lumea era carantinata la domiciliu a organizat la Belgrad un turneu de tenis si s au imbolnavit de covid19. Inclusiv el. Si acum alearga la US Open ca o gazela. N are nimic. E ca dupa gripa. Chitac e la fel. Astia s au vaccinat? Ia mai terminati cu gripa voastra ca nu mai sperie pe nimeni. Vreti sa vindeti un vaccin ineficient. La fel ca cel antigripal. Daca n o fi acelasi ca n a mai cumparat nimeni si ati ramas cu el pe stoc. Schimbati etichetele si gata. Vaccin anticovid. Stiu persoane care faceau antigripal si faceau gripa apoi
5
1
Vaccin nou netestat....pardon testat...de acum incolo pe noi.
4
1
20"41 sa o sugi pana te vaccinezi tu
4
3
esti un idiot. De ce nu te vaccinezi tu cu un vaccin nestetat ca poate are efect si incepi sa gandesti si daca nu nu poate crapi.
11
2
O sa fie obligatoriu vaccinul altfel nu i va primi nici o scoala pt ca multi retardati nu vor sa si vaccineze copilul dar in schimb animalul de companie are vaccinurile la zi cunosc cazuri multe
3
20
johanis inca nu a primit raspunsul in plic de la stapanii lui referitor la acestea intrebare
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367