REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vosganian: În PNL nu a fost unanimitate, eu am votat împotriva lui Becali şi a fost şi o abţinere

Vosganian: În PNL nu a fost unanimitate, eu am votat împotriva lui Becali şi a fost şi o abţinere

Replica API 16 octombrie 2012 | 00:00 146

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian precizează, pe blog, că în şedinţa conducerii partidului de luni el a votat împotriva unei cooptări pe listele USL a lui George Becali pentru alegerile parlamentare, după ce Crin Antonescu a susţinut că decizia a fost luată în unanimitate. "Doresc să aduc o mică rectificare ştirii de presă potrivit căreia mandatul preşedintelui PNL pentru a negocia susţinerea de către PNG a a USL, inclusiv prin participarea pe listele USL, pe locurile PNL, a preşedintelui PNG, a fost adoptat în unanimitate. Personal am votat împotrivă (ştiu că a existat şi o abţinere). Motivul pentru care am votat împotrivă l-am prezentat în cadrul şedinţei de birou PNL. Nu doresc să reiau aceste argumente, căci nu vreau, cum am mai spus-o, să intru în polemici publice cu unii dintre colegii mei de partid", susţine Vosganian, într-o postare pe blogul personal.

Conducerea PNL a decis începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de George Becali, şi PNŢCD - aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Antonescu a spus că dacă aceste discuţii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, George Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL pentru a candida.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat că discuţiile de amănunt cu Victor Ciorbea şi cu Gigi Becali, dar şi cu Victor Ponta şi cu preşedinţii de organizaţii vor avea loc în următoarele zile.

"Nu vă aşteptaţi la două lucruri, cel puţin pentru ziua de astăzi: la destrămarea USL şi la înlăturarea mea din fruntea PNL (...) Vocile care nu sunt...sau care au ceva de spus o spun public, votul a fost unul unanim, deci cu unanimitate", a declarat Antonescu.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218