REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Votați PRIORITĂȚILE CONSTANȚEI!

Votați PRIORITĂȚILE CONSTANȚEI!

Replica API 14 martie 2019 | 00:08 344

Mai sunt 8 zile în care se poate vota în cadrul campaniei „Constanța! Prioritățile Orașului Tău!”. Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie 2019, sunteți invitați să vă implicați civic pentru viitorul orașului nostru, în cadrul unei campanii de consultare publică, în premieră în România, intitulată „Alege Prioritățile Orașului Tău!”

La finalul campaniei va fi dezvoltată o listă finală de proiecte prioritare majore de dezvoltare metropolitană, atât pentru București, cât și pentru fiecare dintre cele 40 de reședințe de județ din România, iar acestea vor fi incluse într-un raport intitulat “România Metropolitană”.

Fiind agreate pentru prima dată, atât de administrația publică, cât și de comunitatea locală, aceste liste finale de proiecte, ierarhizate în ordinea importanței, vor oferi o viziune clară și strategică de dezvoltare și vor putea informa deciziile viitoare de investiții publice.

Pentru a identifica proiectele metropolitane cele mai importante pentru Constanța, sunteți invitați să vă implicați în ierarhizarea acestora, accesând chestionarul de la linkul următor: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria Constanta e o agentie umobiliara makidoneasca. 90% din angajati sunt makidoni. Prioritar ramane indepartarea makidonilor din primarie
3
0
Au dreptate toti cei care au scris aici. Cea mai importanta prioritate este indepartarea lui Fagadau si celor cativa lingai din jurul lui care au distrus acest oras. Nu am intalnit in oras nici macar UN om multumit de Fagadau. La Mazare era altceva
3
0
Hai puneti botul prostilor din Constanta la minciunile muierii urate si imbatranita in rautate - Merla si ale tzaranoiului de la Beidaud cu freza de tractorist...
2
0
prioritatea numarul 1: MUIE Fagada, MUIE Vanturache si alte jeguri penale si incompetente. E inadmisibil ca o singura simpla intrebara adresata pe situl de 2 bani al primariei sa nu primeasca un raspuns in 3 saptamani and counting! MUIEEEEEE bananierilor
3
0
Este an electoral si mereu veniti cum asemenea minciuni si promisiuni nenorocitilor autoritati imbecile si corupe la puscarie ptr minciuni si inducerea in eroare a alegatorilor panaramelor ..
6
1
In afara de mu13 altceva nu mai stiti , doar asta aveti pe buze . A vomitat unu o prostie si acum toti ca babuinii repetati !
3
3
Stiu ca ma repet dar trebuie s-o fac. Prioritatea trebuie sa fie indepartarea putorilor si spagagiilor din primaria hotului fagadau. Aceeasi metoda si la consiliu judetean. Multa muie fagadau si tutuianu, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367