REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vouă nu vă e RUŞINE?!? MIZERIE în sala de spectacole, după concertul lui Smiley la Constanţa

Vouă nu vă e RUŞINE?!? MIZERIE în sala de spectacole, după concertul lui Smiley la Constanţa

Replica API 20 noiembrie 2018 | 00:00 463

Sursă foto: Cati Vasiliu, Facebook

Sala de spectacole a Casei de Cultură Constanța a fost arhiplină, duminică seara, 18 noiembrie a.c., la concertul lui Smiley. Atmosfera a fost incendiară, spectacolul a fost deosebit, artistul ridicând sala în picioare cu performanța sa. De altfel, era și de așteptat ca lumea să se simtă bine, având în vedere că Smiley este un artist apreciat, iar biletele pentru spectacol s-au vândut cu mult înainte de concert.

Dar, pe cât de extraordinar a fost concertul, pe atât de amară a fost impresia lăsată de spectatori. Căci aceștia nu au ținut cont de bun simț sau de faptul că nu se află pe un stadion – deși nici măcar pe un stadion nu s-ar justifica această atitudine! – ci într-o sală de spectacol, într-o instituție de cultură, și au lăsat în urmă resturile produselor consumate în timpul concertului. Printre scaune puteau fi văzute, după spectacol, numai sticle de plastic, pungi, resturi de chipsuri etc.

„Concert extraordinar! Din păcate, încă nu știm să ne comportăm într-o sală de spectacol!”, a punctat corect un reprezentant al Casei de Cultură Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta arata cam ce fel de oameni prefera asa zisa muzica a lui Smiley.Ma rog,fiecare om,cat de slab educat ar fi,are dreptul la distractie,insa daca specatatorii sunt ghiolbani si nu au comportament civilizat de bunavoie,este necesara monitorizarea si amendarea lor.
2
0
barba ascutita asta tot manele canta defapt asta e deshiderea spre manelizare indoctrinare manipulare mancam tot ce e pe sticla la TV sau pe LED Oled pacat e numai CACAT incepand cu asa-zisa lume mondena si terminand cu lumea proasta din politic etc,promovam cacaturi ne intrebam de ce nu evoluam,prositutia muzicala o sa va arunce in smoala,sper ca nu la propriu!Un foarte bun exemplu ca nu doar tiganii fac sau era spectacol pt comunitatea roma?intreb pt un amic imaginar
2
1
daca era tigan .....pfffff ..... la romani nu se pune . . .
1
1
de ce nu se interzice accesul cu produse al;imentare ?
8
1
daca era asa dupa florin salam urlau sa sunt manelistii nesimtiti
7
0
tineri nostri educati vai mama lor
6
0
Smily nu e tigan. E evreu
4
1
Sa il pupi in cur!
5
8
Pai daca mergi la un rroman la concert trebuie sa fii sopar in toata regula.Cine plmea merge la aceasta zdreanta la concertul plmele?.Tot zdrentele
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367