REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vrabie a depus la Prefectură semnăturile pentru un referendum de dizolvare a Consiliului Local Medgidia

Vrabie a depus la Prefectură semnăturile pentru un referendum de dizolvare a Consiliului Local Medgidia

Replica API 14 iulie 2018 | 04:01 354

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, nu renunţă la ideea de dizolvare a Consiliului Local. În urmă cu ceva timp, a anunţat că strânge semnături pentru organizarea unui referendum în vederea dizolvării CLM Medgidia.

Vineri, 13 iulie, Vrabie a anunţat că a depus la Prefectura Constanţa solicitarea de organizare a referendumului, însoţită de semnăturile necesare: "Vă înaintez listele cuprinzând 10.378 de cetăţeni cu drept de vot din municipiul Medgidia care solicită dizolvarea. Precizez că numărul solicitărilor depăşeşte procentul de 25% din numărul cetăţenilor cu drept de vot (...). Solicitarea este întemeiată pe următoarele considerente: promovarea de proiecte de hotărâre de către consilieri locali care au interese personale/patrimoniale (...), blocarea iniţiativelor privind probleme de interes pentru colectivitatea locală, absenţe nemotivate de la şedinţă", se arată în documentul înaintat de Vrabie la Prefectură.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrabie e un bou,se foloseste de niste oameni sa-si rezolve el interesele personale si sa distraga atentia de la jaful pe care il face in Medgidia.Daca autoritatile statului vor verifica amanuntit semnaturile vor vedea ca peste jumatate din ele sunt FALSE.Apar semnaturi de la persoane inexistente sau de la cei care nu sunt in tara.Vrabie la beci cu tine pt toate falsurile grosolane pe care le faci.Esti un hot si un escroc.
1
0
Felicitari in ca o data pentru singurul primar din zona care are curajul sa se lupte cu mafia din PSD care nu aproba nimic fara procent "parandarat", fara beneficii, fara interese. Acesti paraziti care traiesc doar din comisioane si interventii. Succes in contiuare!
6
5
Tara arde si baba se piaptana! Oricum, trebuie sa fie verificate. Nu cred ca mai exista in Medgidia 10 000 de oameni care stiu sa semneze.
5
1
Constanta si alte zone plajele sunt concesionate cu forta de smecheri primariilor fiindule frica sa se opuna.
2
0
Altii mai buni de unde ? Toti isi vad interesul propriu
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614