REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Vrabie a făcut un pas în spate?! N-a vrut sau nu i s-a cerut să se implice în campania electorală?

Vrabie a făcut un pas în spate?! N-a vrut sau nu i s-a cerut să se implice în campania electorală?

Replica API 7 noiembrie 2017 | 00:00 304

Valentin Vrabie

Reprezentanţii ALDE au sărbătorit, duminică noapte, la Constanţa. Rezultatul alegerilor parţiale, organizate în 3 localităţi din judeţul Constanţa, îi mulţumeşte pe reprezentanţii ALDE. „În două din cele trei localităţi ne-am situat pe locul doi, după PSD, în condiţiile în care organizaţiile sunt nou înfiinţate. Vom avea 3 consilieri la Mereni, ceea ce ne pune în postura de a negocia cu PSD postul de viceprimar”, au spus reprezentanţii ALDE. Amintim că, la nivelul judeţului, au fost organizate alegeri parţiale pentru desemnarea primarilor în Bărăganu şi Pantelimon, iar la Mereni – pentru stabilirea Consiliului Local.

Campania a fost una în care s-au implicat aproape toţi liderii ALDE Constanţa, cu anumite excepţii, după cum a confirmat şi preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Andrei Gerea. Deşi acesta nu a dorit să confirme ori să comenteze, se vehiculează că marele absent a fost primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, Conform unor membri ALDE, deşi se aşteptau ca Vrabie să se implice în campania electorală, pentru a-şi susţine colegii candidaţi, acesta nu a făcut-o.

„Nu ştim dacă doreşte să mai fie alături de noi, în partid”, au spus surse din cadrul ALDE Constanţa. Întrebat dacă este reală situaţia, Andrei Gerea nu a dorit să comenteze, precizând doar faptul că: „Sunt prea puţini cei care nu au venit, care nu s-au implicat în campanie (la nivelul judeţului Constanţa – n.r.). Am dovedit la aceste alegeri că suntem o echipă sudată, care nu doreşte să fie afectată de vedetisme. Echipa trebuie să fie unită, şi este, pentru că nimeni nu este buricul pământului”, a spus, evaziv, Gerea.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine dracu e nulitatea asta de scrieti despre el?
0
0
Domnule Primar, nu vreau sa regret ca v-am Votat..daca mai doriti un mandat de Primar in fruntea Medgidiei schimbati Viceprimarul..a RUINAT societatea Apollo Ecoterm...e mutarea care va dovedi medgidienilor ca va pasa de acest oras, altfel von regreta ca v-am VOTAT..
2
1
Vrabie a inteles in cele din urma , ca tot PSD-ul este o umbrela mai comoda si mai eficienta . ALDE - o adunatura de boschetari , ratati politiceste , sunt pe ultima suta de metri si dau coltul ! Ce chichirez poate sa mai reprezinte apartenenta la aceasta haita bezmetica ? A se vedea delirul - delirrium tremens - a lui Tariceanu din ultimele saptamani ...
2
1
Veti primi salariile cand va repara primarul toate drumurile din oras.
3
1
Cand platiti salariile amgajatilor de la Apollo ecoterm ?! Dle Primar de ce o lasati pe vicea vladescu sa distruga aceasta societate..vrem salariul. Sint 3 trei luni de cand asteptam si nu am primit decat Minciuni..Schimbati viceprimarul..Ne vrem salariile...
10
3
realizarile lui la medgidia sunt cu mult sub asteptari, daca nu are bani, nu are, dar sunt multe chestii care se pot face cu bani putin daca esti gospodar.
10
3
Va veni peste doi ani la Costinesti sa-l sustina pe Jeanu Dorin candidat la primarie asa cum a mai facut-o ,dar fara succes.Doar peste cadavrul meu va lua primaria Jeanu .
4
0
Multa lumne stie ca Vrabie e ciudat. A plecat cu scandal de la PSD, a fost refuzat cu scandal de PNL, a renuntat aiurea de la aventura lui cu Independentu, acum sta sa se bata cu cei de la ALDE. Mai bine cioara de pe gard decat vrabia din mana!
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102