REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VRABIE cere parlamentarilor constănțeni din PSD să voteze PENTRU CĂDEREA GUVERNULUI!

VRABIE cere parlamentarilor constănțeni din PSD să voteze PENTRU CĂDEREA GUVERNULUI!

Replica API 4 februarie 2015 | 23:22 218

Primarul localității Peștera, Valentin Vrabie, iese din nou la rampă. În stilul în care a obișnuit, Vrabie marșează pe un apel îndrăzneț, prin care le cere mai multor parlamentari constănțeni să voteze „pentru” căderea Guvernului Ponta 4, la moțiunea de cenzură.

„Poate măcar în al doisprezecelea ceas, când veţi fi puşi din nou să vâ exercitaţi dreptul la vot în Camera Deputaţilor şi în Senat o veţi face cu gandul la interesul public. Jocurile de lumini şi umbre pe care le-aţi făcut până acum trebuie să înceteze! Politica românească practicată de dumneavoastră, reprezentanţii noştri, este complet deconectată de la realitatea zilnică şi de la nevoile societăţii”, susține Vrabie, în apelul lansat către senatorii Nicolae Moga şi Marian Vasiliev și deputaţii Răzvan Condurăţeanu şi Cristina Dumitrache și intitulat „Apel la responsabilitate adresat parlamentarilor”.

Concret, Vrabie le solicită acestora să apeleze la „alternative” și să renunțe la susținerea actualului guvern.

„Dacă măsurile luate de Guvernul Ponta până acum au subminat viaţa de zi cu zi a cetăţenilor, prin decizii pe care le pot numi criminale, atunci haideţi să dăm şansa şi altora să vină cu alternative. Vă rog în numele cetaţenilor pe care eu îi reprezint şi pe care dumneavoastră ar fi trebuit să-i reprezentaţi, să votaţi pentru caderea acestui guvern CRIMINAL. După ce prin măsuri legislative aberante, Guvernul Ponta a condamnat la moarte acest judeţ prin punerea pe fugă a investitorilor din domeniul eolian, după tăierea decontărilor acordate elevilor care fac naveta pentru a învăţa în oraşele învecinate, acum a venit şi măcelărirea bugetelor locale”, a mai spus Vrabie.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218