REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Vrabie, în centrul unui nou scandal: o înregistrare circulă pe internet

Vrabie, în centrul unui nou scandal: o înregistrare circulă pe internet

Replica API 9 decembrie 2017 | 15:33 632

O înregistrare telefonică în care primarul orașului Medgidia, Valentin Vrabie, și un cetățean circulă pe internet și este de-a dreptul șocantă. Conversația dintre cei doi este una acidă, limbajul folosit fiind unul de nedescris. Edilul din Medgidia îl înjură pe interlocutor în ultimul hal, lansând mai multe acuze la adresa acestuia. Vrabie este acuzat de către cealaltă persoană că ar fi furat bani și ar fi bătut mai multe persoane, la care răspunde cu o altă serie de injurii și îi garantează cetățeanului că ar fi în stare să îi facă și lui același lucru. De asemenea, primarul spune că "Vrabie are ciocul mic, dar p*** mare".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barbie urat comportament ..Cine te conduce Statul paralel...
0
0
Nimicuri , mizerii ce plac oamenilor care nu pricep ce jocuri urate fac adversarii din unbra acestui primar care dorteste sa ne scoata din anonimat ! Urma va alege , vorbiti, ciripiti , susotiti ca de aceea aveti ciocuri..Vrabie va invinge mafia maedgidiana !
5
11
Inrebarea e cine are acces la inregistrari si ce interes are ? nu se sesizeaza nimeni deci se stie ?...
0
6
Pt Vrabie ,cacatul asta de oras nu conteaza ci este doar o trambulina pt un loc mai sus,posibil in parlament.Si chiar asa,ce dracu sa faci intr-un cacat de oras ca micidia decat un pic de curatenie si cativa gologani catre tiganimea asigurata social.Vom traii si vom vedea!
15
0
Ti-i draga vrabia cu ciocul mic si pula mare? Sau tu ai ciocul mare pentru pula lui, asa cum spune Vrabie in inregistrare.
2
7
ce moaca are...asta parca n-ar fi primar..dar daca voi cei din MEDGIDIA..ati crezut ca va poate asigura prosperitatea...binele locuitorilor...fericirea ...bucuria de zi cu zi...bine ca l-ati votat...sa va spalati cu el pe cap...succesuri...
19
1
Nu este nicio inscenare! Asta este Vrabie cel adevarat! Un tigan romanizat care a ajuns primarul orasului Medgidia,din gresala! Macar acum sa-si dea seama populatia pe cine au ales!
18
1
Niste inscenari penibile la adresa unui adevarat primar!!!
9
15
Este psd cu cei mai penali oameni
5
3
Cam acestia sunt alesii psd-alde
12
5
Votati in continoare psd sclavilor si pachetarilor slugoi psd Romani un popor de prosti
16
3
Un PENAL...... este inanmisibil ca o persoana sa vorbeasca astfel .Ce exemplu da ???
15
7
este bun dar este sapat de clica ramasa lui iordache si psdistii care au ruinat orasul in ultimii 10 ani, le e greu sa renunte asa ca fac ce pot si ei. S-a spus de cand a fost ales ca nu va face fata ca independent in fata acestor hulpavi ai orasului.
9
22
O panarama de primar ca si cei care l au votat...
24
8
Este cel mai bun primar. Nu stiu cat de adevarate sunt aceste postari . Singuru primar care a scos orasul din anonimat . Da nu are loc de butnaru care mai are putin si cumpara tot orasu . Dc nu il verifica cineva pe butnaru sa vedem de unde atatia bani si propietati .
14
22
Daca se voteaza cu stomacu asa e peste tot natie bolnava din generatie in generatie ...
30
3
Si cand suntem pe tron la wc ei stiu daca ai crampe,te flatuezi,ai diaree...suck dick sinceritatea
6
5
M.-wEEEEEEEEEE
1
4
Bravo Medgidia.Ce primar smardoi ati reusit sa va alegeti. Pana in 2020 va aduce taranusul in epoca anilor 90.
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614