REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vrabie şi-ar dori ca în Peştera să se trăiască precum „şeicii din Dubai”, dar politicienii „îi vor pe români în genunchi”

Vrabie şi-ar dori ca în Peştera să se trăiască precum „şeicii din Dubai”, dar politicienii „îi vor pe români în genunchi”

Replica API 11 aprilie 2015 | 09:46 233

Dorinţă

Dorinţă

Valentin Vrabie

Una dintre cele mai apreciate comune constănţene, Peştera, are, la rândul ei, probleme. Primarul Valentin Vrabie susţine că, în ciuda percepţiei publice, traiul în Peştera este departe de nivelul pe care şi l-ar dori şi, pentru asta, există eterna explicaţie: clasa politică. Vrabie nu a uitat nici în Săptămâna Mare să bată obrazul politicienilor, pe care-i consideră drept responsabili de menţinerea intenţionată a stării de sărăcie în mediul mediul.

„Toată lumea spune că „Peştera are”. Nu este adevărat. Peştera este pe locul 58 din 60 de comune ca venit pe cap de locuitor şi avem şi noi greutăţile şi problemele noastre. Este adevărat că noi am preluat multe din greutăţile familiale pe umerii administraţiei locale, lăsându-le lor o viaţă mai uşoară şi bugetele la dispoziţia familiei, din care să-şi poată permite un trai mai bun. Dar, avem încă probleme, suntem o simplă comună. Avem, într-adevăr, potenţial şi oportunităţi, însă politicienii şi guvernanţii noştri nu ne dau voie să ne dezvoltăm la nivelul pe care îl putem realiza. Am putea să trăim în Peştera ca nişte şeici din Dubai, pentru că avem resursa aceasta a vântului, care este inepuizabilă şi am putea să o transformăm în milioane de euro, anual. Nu se vrea ca românii să trăiască bine, ci în genunchi, cu mâinile întinse. Din nefericire…”, a spus Vrabie, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218