REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Vrei ca tu şi familia ta să fiţi în siguranţă? Alege cea mai bună variantă de pază şi monitorizare!

Vrei ca tu şi familia ta să fiţi în siguranţă? Alege cea mai bună variantă de pază şi monitorizare!

Replica API 10 octombrie 2019 | 00:00 317

Firma One Star Security şi-a câştigat un renume în domeniul securităţii feroviare. Serviciile sunt însă diversificate: pază umană pentru diverse obiective (sedii de instituţii, case particulare), cu agenţi instruiţi şi dotaţi cu echipament corespunzător cerinţelor pe care obiectivul le impune; monitorizare video, pază pentru diverse evenimente. Spre exemplu, în sezonul estival 2019, One Star Security a contribuit la buna desfăşurare a festivalul Sunwaves, agenţii de pază ai acestei firme fiind cei care au depistat şi condus către oamenii legii mai multe persoane suspectate de consum/trafic de substanţe interzise.

Departamentul tehnic este în continuă modernizare şi adaptat la cerinţele din piaţă. “Colaborăm cu cei mai importanţi furnizori şi producători de sisteme de Securitate. Vă punem la dispoziţie sisteme de detecţie şi alarmare la efracţie, sisteme de control acces, videointerfoane, interfoane, sisteme de supraveghere video, sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu. Echipaje noastre de intervenţie sunt dotate cu staţii cu GPS şi buton de panică şi au acoperire naţională”, spun reprezentanţii One Star Security.

De ce suntem buni în ceea ce facem? Pentru că folosim cele mai noi echipamente şi softuri pentru monitorizarea sistemelor de detecţie şi alarmare la efracţie şi folosim în paralel şi monitorizarea video pentru a spori nivelul de securitate şi siguranţă al beneficiarului. Folosim toate echipamentele la valoarea lor maximă. Astfel eliminăm alarmele false generate de echipamente atunci când sunt montate neadecvat sitiuaţiei din teren”, mai precizează reprezentanţii firmei.

Mai multe detalii legate de oferta One Star Security găsiţi aici: onestarsecurity.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614