REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Vreme de primăvară în zilele următoare. Nu lipsesc însă ploile!

Vreme de primăvară în zilele următoare. Nu lipsesc însă ploile!

Replica API 22 ianuarie 2019 | 00:00 344

Începând de miercuri, 23 ianuarie, în timp Oltenia și Moldova se vor confrunta cu viscol și zăpadă consistentă, dobrogenii vor avea parte de vreme călduroasă, cu temperaturi de primăvară ce vor urca în termometre până la 11 grade. Zona Dobrogei nu va duce lipsă de precipitații, însă acestea vor fi lichide, din cauza faptului că temperaturile vor fi ridicate.

După o noapte friguroasă (noaptea de luni spre marți), cu temperaturi minime de minus 7, până la 2 grade, urmează zile în proces de încălzire, anunță meteorologii constănțeni. Asta, în timp ce, în Oltenia și Moldova, va fi iarnă în adevăratul sens al cuvântului, cu viscol și zăpadă. ”Începând de miercuri, vom avea temperaturi cuprinse între 7 și 11 grade, joi, vom avea temperaturi cuprinse între 5 și 11 grade, cu 5,6 grade mai mari decât mediile multianuale. Și temperaturile minime sunt pozitive începând de mâine noapte, pentru toată Dobrogea, mai mari cu 4-5 grade, ceea ce înseamnă că precipitațiile care vor veni, începând cu ziua de miercuri, cu moderate cantitativ, dar pe arii extinse, vor fi lichide. Față de ceea ce se va întâmpla în țară, unde pe zona Olteniei, Moldovei o să fie viscol și zăpadă, pe zona Dobrogei, chiar dacă o să avem intensificări ale vântului, sunt precipitații lichide”, a declarat Marius Coțofan, directorul Centrului Regional Meteorologic Dobrogea Acesta a mai ținut să prcizeze că, în următoarele zile, nu sunt semnale ca vremea să se răcească.

Vezi prognoza pe următoarele 4 zile:

Marți, 22 ianuarie, vremea va fi închisă și va deveni normală termic. Cerul va fi noros și, mai ales în timpul nopții, pe arii extinse vor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie și lapoviță ce vor favoriza depunerea de polei. Vântul va sufla slab și moderat, în intensificare în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 5 grade, iar cele minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă, se vor încadra între 1 şi 4 grade.

Miercuri, 23 ianuarie, vremea va fi închisă și se va încălzi. Cerul va fi noros și, pe arii extinse, vor fi precipitații în general moderate cantitativ, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 11 grade, iar cele minime între 0 şi 6 grade.

Joi, 24 ianuarie, vremea se va menține închisă, dar caldă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse va ploua, în general slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime, mult mai ridicate decât cele normale în această perioadă, se vor încadra între 5 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 6 grade.

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi caldă și în general închisă. Cerul va fi mai mult noros și local va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 6 grade.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920