REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Vreţi să ne băgaţi în pământ? Străzile sunt pline de şoferi beţi şi fără permis care provoacă accidente!

Vreţi să ne băgaţi în pământ? Străzile sunt pline de şoferi beţi şi fără permis care provoacă accidente!

Replica API 6 iunie 2017 | 00:00 260

Polițiștii rutieri de la malul mării au continuat controalele în trafic, depistând astfel mai mulți conducători auto care se aflau sub influența băuturilor alcoolice, pe când alții nu aveau permise. Mai multe decât atât, au fost înregistrate și accidente rutiere.

Astfel, la data de 4.06.2017, ora 3.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe A.E., în vârstă de 39 de ani, din localitatea 2 Mai – județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 39, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ulterior intrând în coliziune cu un autocar și un alt autoturism parcat. În aceeași zi, la ora 09.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe D.I., în vârstă de 21 de ani, din municipiul Tulcea, care a condus un autoturism neînmatriculat pe bulevardul Mamaia din Constanța.

Peste câteva ore, la 16.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Medgidia l-au depistat pe M.C., în vârstă de 29 de ani, din localitatea Remus Opreanu – județul Constanța, care a condus o autoutilitară, pe DJ 223B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior răsturnându-se în afara carosabilului și intrând în coliziune cu un stâlp de beton.

Apoi, la ora 20.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă l-au depistat pe B.D., în vârstă de 41 de ani, din Cernavodă, care a condus un autoturism, pe strada I.D. Chiricescu din Cernavodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La ora 21.17, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au depistat pe C.L., în vârstă de 49 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Comarnic din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. A doua zi, la ora 02.49, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au depistat pe D.G., în vârstă de 35 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În cauze au fost întocmite dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La mangalia a fost cel mai hazliu cand rutiera a gasit un pilos beat la volan la taxi. Razvanel a fost urechiat un pic si parat la parinti care sunt rude cu politistul rutier. A promis ca nu mai face. A saptea oara. Alt taximetrist Viorel BMW cu carnetul suspendat pentru bautura si fara atestat trece prin filtre ca prin branza de 6 luni cu imunitate. Astia de la judet , pe la Mangalia si Vama Veche cand veniti ?
0
0
Nu fermitatea lipseste ci intransigenta justitiei si lipsa unei legislatii coerente. Cand unul fara permis omoara un om si primeste 2 ani cu suspendare, asta nu tine de fermitate!
3
0
Autoritatile nu i-au masurile cuvenite. Unde este fermiatea?
2
0
pentru ca unii au pile si rezolva tata sau mama! pun pariu ca daca o beizadea face ceva,suna pe mama si pe tata si politiaiul spune doar atat: am inteles sefu! deci? despre ce vbm aici?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367