REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Washington Post, editorial despre SITUAȚIA din România: 'Guvernul corupt al României a recurs la forța brută'

Washington Post, editorial despre SITUAȚIA din România: 'Guvernul corupt al României a recurs la forța brută'

Replica API 20 august 2018 | 01:52 385

Jurnaliștii Washington Post au publicat un editorial în care atrag atenția asupra situației din țara noastră, menționând că democrația din România are nevoie de ajutorul UE și SUA, transmite Digi24, conform stiripesurse.ro.

"Guvernul corupt al României a recurs la forța brută, ca răspuns la protestele organizate împotriva atacului său asupra statului de drept. După ce zeci de mii de oameni s-au adunat în centrul Bucureștiului pentru a cere demisia Guvernului, forțele poliției au organizat atacuri cu tunuri de apă, gaze lacrimogene și bastoane, lovind violent pe protestatarii paşnici, pe jurnalişti şi chiar pe mai mulţi cetăţeni israelieni.

Peste 400 de oameni au fost răniți, ceea ce reprezintă o cifră șocantă pentru o țară care este membru al Uniunii Europene și al NATO. (..) Democrația din România are nevoie de ajutor din partea liderilor UE și a altor democrații occidentale, inclusiv din Statele Unite ale Americii.

Comisia Europeană ar trebui să mărească presiunea asupra Guvernului pentru a anula sau chiar pentru a amenda drastic noile legi. Iar Administrația Trump ar trebui să-i sancționeze pe oficialii români implicați în cazuri de corupție și în actele de violență împotriva demonstranților pașnici,"se arată în articol, potrivit Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Guvern corupt si plin de penali, asta-i guvernul lui dracnea nu guvernul Romaniei! Un condamnat penal a ajuns sa conduca tara!
0
0
sau hotz abonat la bugetul supt de la toti romanii care platesc taxe pe bune.nu ma intereseaza parerea sua ca nu ma hranesc ei de fapt ma doare-n pula de opiniile americanilor.le dau muie tuturor pesedeilor sclavii lui dragnea,mai putin celor cretini care nu-si dau seama ce voteaza.daca am ajuns sa fim mandrii si multumiti ca ne guverneaza toti analfabetii si puscariasii e grav.sua au doar interese economice si militare si ne trateaza ca pe o colonie.
0
2
Turbeaza psd-eii cand vad ca iar au fost prinsi cu nadragii in vine!!!
1
1
Sunt multumit de proportia de comantarii lucide. Aproape imi pierdusem speranta. Si nu, NU ma refer la toxinele de-astia cu mumupesede si nici la otrava ala de mai jos cu chiolhannis.
1
2
futu-va-n gat de pesedei platiti pentru postari ! Noroc ca oamenii cu creier se pisa pe postarile voastre si pe voi ! Muie dragnea,muie pesede !!!
3
1
Terminati cu prostiile .Auzi,jurnalistii? Cine stie ce foame in git ,pentru un pumn de dolari a mizgalit ceva compilind .A fost in piata sa vada realitatea? S-a terminat cu obiectivitatea ziaristului american. Adio,mama! Ne-am lamurit si cu astia.
5
4
In primul rand articolul pute de la distanta a propaganda securitatii de la noi. Pe urma,nici un stat democratic nu poate pedepsi moul de legiferare din alt stat,asta insemnand ca am fi colonie declarata oficial,cu administratie coloniala. Acum sunt interese ca legile sa fie asa facute incat sa se continue praduiala tarii de tot ce inseamna resurse si hastagii impreuna cu alte bande de smardoi si tradatori se aliaza cu marii tradatori de neam. Ia sa vedem,ar dori americanii sa aiba legi ca astea macoviste de la noi? Le-ar place tortionarii din procuratura si justitie?
6
5
Nimeni nu verifica cine a platit articolul? In America platesti si scriu baietii ce vrei iar prostii din tarile foste comuniste inghit toate mizeriile.
3
5
Jurnalistii astia nu atag atentia la faptul ca romanii au nevoie de vize sa mearga in sa. ? Sau la casatoria intre bulangii? Sau la impuscatul oamenilor pe strada? Doar atrag atentia ca jandaremeria si.a facut treaba? Ceva pute in cacatul asta de articol. Cam cu cat sunt platiti Oare. ? De cand pula mea ii doare asa tare de noi
7
5
O zi lenta la redactia de stiri a lui WaPo. Nu mai sunt stiri despre Trump, victimele impuscaturilor zilnice de pe strazile americane sau problemele cu imigratia.
8
5
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
4
7
Pe tine te conduce Dragnea si vorbesti de coruptie?! Ori esti atat de idiot incat nu realizezi ce debitezi ori prea lingau!
9
9
Ce ipocriti cu totii... Se poarta de parca la ei acasa daca unii ar fi vrut sa rastoarne hodoronc-tronc guvernul ales democratic, fortele de ordine nu ar fi procedat in acelasi fel. Numai vorbim de coruptia inimaginabila din asa zisele democratii consolidate. Unde ai mai pomenit parlamentar sa sune lobbysti sa ceara fonduri pentru partid si sa fie perfect legal daca nu in America. Cum era aia cu paiul din ochiul altuia...
13
9
USA sunt suparati ca le este ceruta taxa pentru gazele din marea neagra. Totul este o inscenare, o sa demonstreze istoria
14
7
Romania poate fi pusa la colt simplu. Romania nu are cu ce sa plateasca pensii. Primeste bani de la straini de doua ori pe luna pentru pensii. Daca intarzie cateva luni banii, atunci pensionarii vor da jos guvernul.
9
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614