REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Watford - Leicester 1-1, după 2 goluri minunate înscrise de Chilwell și Dawson

Watford - Leicester 1-1, după 2 goluri minunate înscrise de Chilwell și Dawson

Replica API 22 iunie 2020 | 00:29 1197

Premier League | Watford și Leicester au încheiat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al zilei, transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport 1.

A fost primul meci oficial al celor două echipe, după o pauză de 3 luni. Ultima oară când Watford jucase pe teren propriu se întâmpla în duelul cu liderul Liverpool, din luna februarie, când formația pregătită de Nigel Pearson le-a administrat "cormoranilor" singura înfrângere din sezonul actual din Premier League. Leicester a avut primele ocazii importante în duelul de pe Vicarage Road, prin Wilfred Ndidi și Jamie Vardy, golgheterul la zi din Anglia.

Watford a replicat prin Doucoure după câteva minute, însă la vestiare s-a intrat cu o remiză albă. Repriza secundă a fost mult mai dinamică, iar gazdele puteau să deschidă scorul încă din primele minute. Ismaila Sarr a scăpat singur cu Kasper Schemichel, după o pasă filtrantă expediată de Troy Deeney, însă goalkeeper-ul "vulpilor" a intervenit salvator și a menținut echilibrul pe tabelă. Același Deeney a trecut apoi la finalizare și a trimis periculos, cu capul, pe lângă poarta trupei pregătite de Brendan Rodgers.

Soyoncu l-a imitat pe căpitanul lui Watford la următoarea fază, expediând tot cu capul pe lângă bară. După ocazia fundașului turc, oaspeții au prins curaj și s-au aflat foarte aproape să dea lovitura. Albrighton a trimis violent în bară, apoi Maddison a reluat la colțul lung, însă Foster s-a aflat la post și a respins excelent.

Premier League | Watford - Leicester 1-1, după 2 goluri minunate

Meciul părea să se îndrepte către scorul de 0-0, însă o execuție fabuloasă a lui Ben Chilwell a deblocat tabela și a pus-o în mare dificultate pe Watford. Fundașul lui Leicester a prins un șut minunat în vinclul porții lui Foster, care a privit neputincios cum mingea lovește bara și întră în plasă.

Cu ultimele forțe, formația pregătită de Pearson s-a aruncat în atac și a reușit să restabilească egalitatea după un corner. Tot un fundaș a punctat și pentru "viespi". Craig Dawson a reluat acrobatic din foarfecă și a smuls un punct pentru Watford.

În urma rezultatului din această după-amiază, Watford a urcat pe locul 16 în Premier League, cu un singur punct deasupra zonei retrogradării. De cealaltă parte, Leicester se menține pe poziția a 3-a, la 6 puncte în fața lui Chelsea, care va juca mâine, împotriva lui Aston Villa, potrivit eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218