REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Week-end-ul ACCIDENTELOR RUTIERE: proprietarii de BMW-uri, CAMPIONI

Week-end-ul ACCIDENTELOR RUTIERE: proprietarii de BMW-uri, CAMPIONI

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 277

A fost un week-end presărat cu accidente rutiere şi apeluri la 112 pentru salvarea victimelor. Un bărbat este în comă, după ce s-a izbit violent de un stâlp de beton. Nenorocirea a avut loc sâmbătă seara, pe Şoseaua Mangaliei.

Şoferul, în vârstă de 38 de ani, conducea dinspre strada Pandurului către strada Hatman Luca Arbore, iar în dreptul imobilului cu nr. 134 de pe Şoseaua Mangaliei, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către dreapta sensului de mers, intrând în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care se afla singur în autoturism. Bărbul este în prezent în spital. în comă.

Un alt accident grav, produs tot de un posesor de autoturism marca BMW a avut loc pe DN2 în zona aeroportului Mihail Kogălniceanu, duminică după amiază! La faţa locului au intervenit patru ambulanțe Saj B2 și o ambulanță terapie intensivă mobilă, SMURD C. Coliziunea s-a produs între un autoturism (marca BMW) și un autobuz. Conform surselor noastre, la volanul autoturismului BMW se afla deputatul PNL de Tulcea George Şişcu. Acesta se afla la Constanţa cu ocazia evenimentului PNL care s-a desfăşurat la Pavilionul Expoziţional - Reuniunea Regională a partidului.

În urma impactului, BMW-ul a ieşit în decor. A rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.

Tot duminică, un alt accident s-a petrecut pe podul rutier de la Ovidiu către Lumina. Un autoturism marca BMW (seria 5) s-a răsturnat pe pod, după ce a lovit o altă maşină şi s-a izbit de parapet! Accidentul a avut loc pe fondul vitezei şi a carosabilului umed.

Conform oamenilor legii, la volanul BMW-ului se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, care conducea dinspre Lumina către Ovidiu, iar în dreptul staţiei Distrigaz Ovidiu, n-ar fi adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, pierzând controlul asupra direcţie de mers. Șoferul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar, din sens opus de un bărbat de 45 ani.

În urma impactului, primul auto a lovit glisiera din stânga, răsturnându-se pe carosabil.

Acestea sunt doar trei accidente dintr-un şir mai lung de evenimente rutiere pe şoselele Constanţei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma dor ochii, Andrei cum plm controlezi mai usor o masina cu tractiune spate??..poate daca mergi cu spatele..E o zicala: fereste-te de omul prost care se crede destept si de posesorul de "bemweau"
0
1
Problema e ca multi se cred piloti si prea putini soferi...
5
0
Nu conteaza masina ci soferu si cum BAYRISCHE MOTOR WERK nu este masina proasta astia au ales bine pt.ca la felul cum conduc daca erau intrun Logan era vai de curu lor.
2
5
Cand esti prost esti prost!!! Nu mai conteaza marca de masina sau cati bani ai in buzunare!
8
0
Tepes tractiune spate o redresezi mai usor daca stii si cunosti decat tractiune fata.tine de fiecare in parte cum adapteaza viteza in functie de carosabil.
1
8
Pericol pe sosele ! Pai bagami-as pwla in mortii masii ... la 21de ani cu viteza cu X5 pe pod si carosabil ud de la ploaie !
12
1
hai un pic mai tare , ca masina duce
4
1
Pai nu de asta se numesc soferi de weekend??
4
1
Nu,nu auto cu tractiune spate este probkema ci pristii care le conduc
13
2
Sunt atatia posesori de auto cu tractiune spate care habar nu au ce conduc...la scoala de soferi nu le spune nimeni ca auto cu tractiune spate poate pierde foarte repede aderenta in conditii de carosabil umed...si e foarte greu de controlat acest auto de catre necunoscatori ale volanului...Atentie la neatentie !!!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218