REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Weekend plin de accidente pe şoselele judeţului

Weekend plin de accidente pe şoselele judeţului

Replica API 18 mai 2015 | 00:00 164

Maşini distruse şi oameni răniţi din cauza neatenţiei şi alcoolului

Maşini distruse şi oameni răniţi din cauza neatenţiei şi alcoolului

În acest sfârşit de săptămână, neatenţia şi alcoolul au făcut noi victime pe raza judeţului Constanţa. Băuţi la volan sau fără permise de conducere - aşa au fost prinşi unii „şoferi” în urma unui control al poliţiştilor rutieri. Ca să exemplificăm, poliţiştii din Techirghiol au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier în urma căruia două autoturisme s-au ciocnit fără a rezulta victime omeneşti.

În urma cercetărilor şi a testării cu aparatul Drager, poliţiştii au constatat faptul că Eduard Antoniu P., şoferul care a produs accidentul sâmbătă noaptea, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0.93mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii din Pecineaga l-au depistat pe Bogdan P., de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Revoluţiei din localitate fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Două persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14.45, în urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 3, în localitatea Murfatlar. Potrivit poliţiştilot rutieri, un tânăr de 24 de ani, din Valu lui Traian, aflat la volanul unui autoturism staţionat pe DN 3, în localitatea Murfatlar, nu s-a asigurat în momentul în care s-a pus în mişcare, moment în care a fost lovit în plin de un autoturism condus de un bărbat de 63 de ani, din Constanţa. În urma accidentului, o femeie de 59 de ani, din Constanţa, pasageră pe locul din dreapta faţă în cea de-a doua maşină, a ajuns la spital.

Un şofer beat s-a răsturnat cu maşina într-o curbă

Un alt şofer beat a făcut prăpăd pe şosea. Bărbatul s-a răsturnat cu maşina într-o curbă. Incidentul a avut loc pe DN 38, sâmbătă, 16.05.2015, în jurul orei 19.00. Poliţiştii din Topraisar l-au testat cu aparatul Drager pe Marcel N., de 37 ani, din Moviliţa, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

O altă maşină s-a răsturnat la ieşirea din Tuzla: o copilă a fost rănită!

Alte două maşini s-au făcut praf din cauza unui şofer certat cu legea. Două persoane au fost rănite. Accidentul rutier s-a produs duminică, 17 mai a.c., pe DN39, la ieşirea din localitatea Tuzla spre Mangalia. Poliţiştii ajunşi la faţa spun că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere. D.I., de 69 de ani, a condus un autoturism pe DN39 pe banda nr. 1, iar la km24+500m, la iesirea din localitatea Tuzla, a pătruns brusc pe banda a doua cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere.

Şoferul nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în aceeaşi direcţie de mers, fiind condus de S.L., 34 de ani, din Constanţa. În urma impactului cea de-a doua maşină s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite, respectiv S.I., de 44 de ani, din Constanţa, pasageră pe locul din dreapta faţă şi fetiţa S.A., de 9 ani, pasageră în scaun special pentru copii pe bancheta din spate. Cele două se aflau în maşina condusă de S.L.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218