REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Wi-Fi gratuit pe faleza Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei

Wi-Fi gratuit pe faleza Cazino, de la Poarta 1 până la Comandamentul Flotei

Replica API 11 iunie 2019 | 01:07 512

Primăria Municipiului Constanța începe lucrările la 10 puncte de acces ce vor fi montate pe stâlpii de iluminat public de pe faleză, pentru a le putea asigura constănțenilor dar și turiștilor internet wireless gratuit într-una dintre cele mai frumoase zone de plimbare din orașul nostru.

Proiectul este finanțat prin programul WIFI4EU unde Primăria Municipiului Constanța s-a înscris și a câștigat un voucher în valoare de 15 mii de euro, bani care vor fi folosiți la instalarea rețelei WI-FI.

Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în Uniunea Europeană.

Inițiativa le-a oferit municipalităților posibilitatea de a solicita un cupon valoric în valoare de 15. 000 de euro, care să fie utilizat pentru instalarea de echipamente Wi-Fi în spații publice de pe teritoriul municipalității unde nu există conectivitate Wi-Fi gratuită.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca e gratuit, de ce apare lacatelu'? Care e parola?
0
0
Bai cretinilor dar Cazinoul acela cand il refaceti? Ca la cacaturi sunteti primii dar la un lucru cum trebuie....
1
0
da-ti dracului bani pt medicamentele celor bolnavi de cancer!!! pt ce dracu e nevoie de wi-fi??? ca sa stea cu nasul in telefoane tineretul cretinoid???
5
0
O idee excelenta mai ales ca totul este interconectat in ziua de azi. In toamna cand incep lucrarile la Cazino o sa schimbe total felul cum percep turistii si constantentii Constanta noastra. Toti scepticii sa stea acasa la tv, lasati-l sa isi faca treaba avand in vedere faptul ca nu are buget sa le faca pe toate pocnind din degete cum cred unii cu doua clase si un neuron. Multumim dl. Fagadau, tineti-o tot asa!
0
6
vor socializa si vor fi fericiti. Va fi un prilej ca tinerii intelectuali sa se intreaca in constructia de fraze si cuvinte alese : omg, plm, etc.
10
0
Orasul intra in "faliment" , cazinoul putrezeste, astazi toti avem suficient net incat uitam numarul sutelor de GB net de le tel si trebuie sa ma bucure ca este net wi-fi gratuit pe toata faleza? am si uitat de cand n-am mai intrebat parola de wifi la o cafenea. Cred ca le-ar fi de ajutor doar turistilor straini..
8
1
Fagadau esti un taran lihnit care ai venit flamand tocmai din Beidaud Tulcea . nu de alta dar ai un apetit imens de incompetenta
9
0
Primarul nostru pune in aplicare numai proiecte de 2 lei, simple si usor de facut, gen: montare pubele de gunoi, banci, internet, trasare vopsea pe sosele, stalpisori impotriva parcarilor pe trotuar. Dar nu face si el o parcare supraetajata, o sala de sport, si alte lucruri mai serioase.
5
2
Fagadau este cel mai bun primat din Europa
6
4
Tot cazinoul are wifi?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218