REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

William şi Kate au ajuns la Islamabad după ce avionul lor a întâmpinat probleme din cauza unei furtuni

William şi Kate au ajuns la Islamabad după ce avionul lor a întâmpinat probleme din cauza unei furtuni

Replica API 19 octombrie 2019 | 00:00 502

William şi Kate

Prinţul William şi soţia sa, Kate, au ajuns în cele din urmă vineri în capitala Pakistanului, după ce o furtună deosebit de puternică a obligat avionul Royal Air Force, la bordul căruia se afla cuplul princiar, să anuleze de două ori joi procedurile de aterizare, în oraşele pakistaneze Rawalpindi şi Islamabad, şi să se întoarcă în Lahore, unde cei doi au rămas peste noapte, relatează AFP şi Reuters.

Cuplul princiar a rămas joi seara la Hotelul Pearl Continental din Lahore, împreună cu jurnalişti, au anunţat oficiali ai Palatului Kensington şi ai Ministerului de Externe.

"Ducele şi ducesa de Cambridge au aterizat în sfârşit la Islamabad după incidentul aerian de ieri (joi)", a declarat corespondenta Daily Mail, Rebecca English.

"O călătorie planificată la pasul Khyber, la graniţa cu Afganistanul, a fost anulată din cauza problemelor logistice", a scris pe Twitter Richard Palmer, corespondent al Daily Express, însă cuplul va vizita o şcoală de dresaj canin a armatei pakistaneze din Islamabad înainte de a părăsi Pakistanul vineri după-amiază.

Un fotograf al agenţiei Reuters, aflat la bordul avionului, a descris călătoria aeriană de joi, care a durat peste două ore, drept cel mai turbulent zbor din viaţa lui, în condiţiile în care are în spate o carieră de 25 de ani, pe parcursul căreia a zburat cu regularitate cu avionul.

William şi Kate încheie vineri un turneu de cinci zile în Pakistan, unde au vizitat o şcoală de fete, un orfelinat, una dintre cele mai mari moschei din lume şi un gheţar care se topeşte din cauza încălzirii globale.

Acesta a fost prima vizită în Pakistan a unor membri ai familiei regale britanice de peste un deceniu, după cea a Prinţului Charles şi a soţiei sale, Camilla, în 2006. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si mie mi-a iesit un cos pe buca dreapta! Asa, ca informatie valoroasa pentru cititori! La fel ca prezentul articol.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369