REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Workshop despre managementul documentelor, organizat de Crucial Systems Constabnţa şi ELO Digital Office România

Workshop despre managementul documentelor, organizat de Crucial Systems Constabnţa şi ELO Digital Office România

Replica API 26 iunie 2015 | 00:00 265

Eveniment adresat oamenilor de afaceri

Eveniment adresat oamenilor de afaceri

De aproape 17 ani, Crucial Systems & Services este prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Joi, reprezentanții companiei au organizat, în colaborare cu ELO Digital Office România, firmă ce oferă soluții software, un workshop despre „Administrarea performantă a informațiilor-Managementul Electronic al Documentelor de Business“. Evenimentul, adresat oamenilor de afaceri din Constanţa, a avut ca scop stabilirea unor parteneriate de durată, precum și o cunoaștere mai profundă a soluțiilor ELO.

Orice companie are nevoie de un sistem de management al documentelor, adică un set de aplicaţii care să asigure arhivarea electronică a actelor, urmărirea fluxului de documente din cadrul organizaţiei, transabilitatea fişierelor, dar şi stocarea şi backup-ul pentru toate informaţiile cu care lucrează compania zi de zi. Riscul pierderii documentelor fizice şi timpul de găsire a informaţiflor nestructurate este mare, iar dificultăţile de colaborare între departamentele unei companii atunci când vine vorba despre un proiect, reprezintă unul dintre motivele implementării unei soluţii de management al documentelor. Tocmai de aceea, Crucial Systems & Services vine cu soluții pentru oamenii de afaceri din Constanța. ELO Digital Office dezvoltă şi furnizează soluţii avansate de înaltă performanţă din sfera administrării documentelor, arhivare electronică, fluxuri de lucru şi web content management (WCM). ELOoffice este soluţia „entry-level" pentru administrarea documentelor şi a arhivelor pe piaţă SOHO. Soluţia modulară client/server ELOprofessional ţinteşte companiile medii, iar soluţia performantă ELOenterprise este independentă din punct de vedere al platformei, uşor de configurat şi se adresează companiilor mari şi foarte mari. „Dintre beneficiile folosirii unei soluții de management al documentelor, a se aminti reducerea costurilor de stocare pentru documentele ,fizice cu până la 50 %, acces rapid la orice document ligitizat, protecția infirmaţiilor confidenţiale prin parolă, posibilitatea regăsirii rapide a documentelor, folosirea semnăturii electronice pentru accesarea restricţionată”, a declarat Cătălin Anghel, Director de Vânzări Crucial Systems & Services. Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367