REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Workshop „Dezvoltarea competitivităţii prin formarea abilităţilor şi competenţelor în domeniul recuperării medicale”, la Ovidius

Workshop „Dezvoltarea competitivităţii prin formarea abilităţilor şi competenţelor în domeniul recuperării medicale”, la Ovidius

Replica API 2 noiembrie 2015 | 00:00 231

Proiect

Proiect

Universitatea Ovidius anunţă organizarea Workshop-ului cu tema „Dezvoltarea competitivităţii prin formarea abilităţilor şi competenţelor în domeniul recuperării medicale”. La acest eveniment vor avea loc dezbateri legate de orientarea în profesia de kinetoterapeut şi a cunoştinţelor teoretice pe care viitorii specialişti în kinetoterapie trebuie să le deţină în vederea unei inserţii mai rapide pe piaţa muncii.

Universitatea „Ovidius” din Constanţa, prin Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, în calitate de coordonator în proiectul „PROKINETO - Program de consiliere şi dezvoltarea aptitudinilor viitorilor specialişti în kinetoterapie”, contract POSDRU/189/2.1/G/156834, cofinanţat din Fondul Social European - „Investeşte în oameni!”, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritară 2 „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”; Domeniul major de intervenţie 2.1 „Tranziţia de la şcoală la viaţa activă”, manager de proiect - prof.univ.dr. Damian Mirela, anunţă: organizarea Workshop-ului cu tema „Dezvoltarea competitivităţii prin formarea abilităţilor şi competenţelor în domeniul recuperării medicale”. Workshop-ul se va organiza la sediul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, în data de 31 octombrie 2015, ora 14.00, în sala A1.

La acest eveniment vor avea loc dezbateri legate de orientarea în profesia de kinetoterapeut şi a cunoştinţelor teoretice pe care viitorii specialişti în kinetoterapie trebuie să le deţină în vederea unei inserţii mai rapide pe piaţa muncii. În cadrul workshop-ului vor susţine prelegeri specialişti ai domeniului, consilieri, tutori din cadrul proiectului „Prokineto” care vor sintetiza aspecte legate de recuperarea medicală şi orientări moderne ale evoluţiei situaţionale în cazuistica zilelor noastre. Totodată, vor fi marcate evoluţii ale programelor de kinetoterapie din ţară şi străinătate. Vor participa la acest workshop reprezentanţi ai partenerilor de practică, tutori de practică şi studenţii selectaţi în grupul ţintă al proiectului, echipa managerială a proiectului, oficialităţi locale, etc.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218