REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

X FACTOR 2020 Pe cine a ales Florin Ristei. De italienii de la "Super 4" se tem toți concurenții

X FACTOR 2020 Pe cine a ales Florin Ristei. De italienii de la "Super 4" se tem toți concurenții

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:00 1692

Grupurile al căror mentor este, anul acesta, Florin Ristei, au trăi emoțiile Bootcamp-ului joi seară, la Antena 1. Doar trei au primit bilet de acces către etapa următoare.

După o seară de show total, în care cele unsprezece grupuri și-au arătat evoluția și talentul remarcabil, Florin Ristei a trebuit să ofere doar trei scaune celor mai buni concurenți pentru a merge mai departe în etapa Duelurilor. Florin Ristei și-a ales echipa perfectă, care este formată din Tiny Tigers, Gemenele Conta și Super 4, anunță Antena1.

Tiny Tigers

Grupul Tiny Tiger este format din patru fete, care l-au impresionat pe jurat cu momentul lor spectaculos și energia de pe scenă. Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitanescu (17 ani), Bianca Ionescu ( 17 ani) și Carla Ionita ( 14 ani) sunt concurentele din trupă care merg direct în etapa Duelurilor.

Cele patru au făcut un show memorabil și au cântat piesa "Wannabe". Jurații au ținut neapărat să le felicite pentru atmosfera impecabilă și pentru tehnica vocală. Pe parcurs, grupul și-a schimbat numele de mai multe ori, însă pe ultima sută de metrii au decis să se numească Tiny Tigers și să renunțe la numele de For Real.

Gemenele Conta

Gemenele Contra au 22 de ani și sunt studente la Facultatea de muzică din Timișoara. Acestea au impresionat cu vocea lor senzațională de la primele versuri ale melodiei. Florin Ristei a fost suprins într-un mod plăcut de grupul Conta.

Juratul nu s-a gândit niciodată că gemenele vor ocupa un scaun, însă au ajuns mult mai departe, chiar în următoarea etapă a Duelurilor. “În cazul vostru am simțit o emoție pură, exact ce am simțit și în momentul Andradei, concurenta din echipa mea. Excelent moment! Ăsta este un moment care m-a uns la inimă”, a spus Ștefan Bănică, scrie click.ro.

Super 4

Trupa Super 4 este formată din patru italieni simpatici, care au venit din Napoli special pentru a participal la X Factor. Cei care fac parte din grup sunt: Salvatore Lampitelli, Gregorio Rega, Francesco Boccia, Aurelio Fierro Jr. Aceștia au reușit să impresioneze jurații și concurenții în Bootcamp. Super 4 este grupul de care se tem toți în etapa Duelurilor.

Aceștia au reușit sa facă un moment spectaculos și l-au convins pe Ștefan Bănică că vocile lor sunt de-a dreptul fascinante. "Sunteți clar un grup care anul acesta concurează pentru marele premiu X Factor, asta este clar. Am asistat gratis la un concert și aș sta doua ore cu masca pe figură să vă ascult”, a marturisit juratul, suprins și bucuros de momentul lor din Bootcamp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la ala brunetu de la Super 4 , juiseaza , pofticioasele de Delia si Loredana, ce l-ar mai parui
2
0
cine e florin ristei?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218