REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Zâmbete și cadouri de la Miss Arizona pentru copiii de la Centrul de plasament Antonio

Zâmbete și cadouri de la Miss Arizona pentru copiii de la Centrul de plasament Antonio

Replica API 5 decembrie 2017 | 20:52 379

Luna cadourilor vine cu bucurii pentru copiii instituționalizați în Centrul de plasament „Antonio” din Constanța. Asociația United Hands România împreună cu Miss Arizona, Erika Frantzve, le pregătesc o serie de surprize celor mici.

Primele cadouri trimise de Miss Arizona au ajuns deja, fiind oferite cu ajutorul voluntarilor de la asociație. Cu ocazia momentului de oferire a cadourilor, voluntarii Asociaţiei United Hands România au confecţionat alături de copii ornamente de pom, felicitări şi alte obiecte decorative care vor fi oferite la spectacolul de Crăciun pentru a atrage donaţii.

În prezent, Miss Arizona este în plin proces de colectare de cadouri de la familiile americane ce s-au implicat în campania de îndeplinire a dorinţelor exprimate de copii pe baza unor liste completate la Centrul de Plasament Antonio din Constanţa. Mobilizate de iniţiatoarea acestei campanii, familiile americane vor oferi astfel cadouri de Crăciun copiilor, chiar pe baza listelor cu dorinţele lor.

Prezentator TV, fashion model, fostă sportivă de performanţă şi antreprenor de succes, Miss Arizona este un ambasador al organizaţiei Everyday Heroes Like You.

În România, proiectul "The Romanian Angels" a fost lansat în anul 2012, moment în care Erika Frantzve a vizitat Centrul de Plasament Antonio din Constanţa, cu sprijinul Asociaţiei United Hands România. Atunci a fost iniţiată această campanie legată de listele de dorinţe ale copiilor aflaţi în sistemul de protecţie în acest centru rezidenţial al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

An de an, voluntarii de la Asociaţia United Hands România colectează listele de dorinţe de la copiii de la Antonio, urmând pe cât posibil ca "solicitările" copiilor să fie îndeplinite de aceşti "mesageri ai binelui" ce vin tocmai din Statele Unite ale Americii. În momentul venirii sale în România, Erika Frantzve a vizitat, alături de Renee Crossman şi Corina Alexandru, spaţii medicale dedicate persoanelor bolnave de cancer, oferind ajutor în multe locuri, alături de soldaţii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu şi voluntarii de la Asociaţia United Hands România.

„Am format un parteneriat cu Centrul de Plasament Antonio din Constanţa şi, aşa cum am promis, facem totul posibil să ducem această prietenie mai departe, în beneficiul copiilor români. Ne-am îndrăgostit de aceşti copii şi de ideea unui ajutor repetat în timp, aşa că am inclus această acţiune în lista noastră de iniţiative internaţionale. Mă bucură colaborarea cu Asociaţia United Hands România şi Renee Crossman, Preşedintele acestei organizaţii, dar şi cu reprezentanţii Centrului de Plasament Antonio, care au mereu atât de multe iniţiative pentru copii", explică Erika Frantzve.

Prin prisma "The Romanian Angels", copiii aflaţi în plasament la Centrul Antonio primesc cadouri, dar şi scrisori personalizate şi chiar fotografii de la "sponsorii" lor de peste ocean. Iniţiativa îşi propune ca aceşti copii să ştie că sunt apreciaţi şi că au prieteni pentru care ei contează.

„Miss Arizona şi familiile americane pe care a reuşit să le mobilizeze au devenit nişte îngeri păzitori pentru copiii noştri. Listele de dorinţe au ajuns o tradiţie mult aşteptată şi apreciată, iar legătura aceasta aduce beneficii sufleteşti, dincolo de bucuria de moment cu privire la cadouri. Este mai mult decât o acţiune de dăruire, este de două ori bucurie, este un suport necondiţionat pe care nişte oameni aflaţi la mare depărtare, care nu pot vedea şi simţi fericirea copiilor români, îl oferă acestora. Cuvintele de mulţumire pe care vi le adresăm şi pe această cale sunt o parte din recunoştinţa continuă pe care v-o transmitem dumneavoastră, celor de peste hotare, precum şi tuturor celor care ne sunteţi alături în demersurile noastre privind cultivarea şi menţinerea relaţiilor de prietenie", spune Mirela Tanislav, șef al Centrului de Plasament Antonio din Constanţa.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614