REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Zamfir Iorguş

Zamfir Iorguş

Replica API 5 aprilie 2018 | 00:00 769

Figură importantă a judeţului Constanţa, fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş, e la un pas să se decidă pentru o nouă candidatură! Lumea îl încurajează, alţii tremură, unii pur şi simplu îşi rod unghiile de... invidie! Păi, cum aşa, măi, nene, măi? Că promisiunea de acum ceva timp fusese că doar sprijină un candidat!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-ati mai vazut pe undeva? Daca l-ati vazut, e imposibil sa nu va dati seama ca e diliu! Alo, Palazu Mare, veniti cu costumul de forta! Daca ajunge la puscarie, scapa de primarie!
0
1
bravo Zanfir, ai curaj, dar si sanse mari. Viata bate filmul. Oportunistii s-au indepartat de tine. Recunostinta este povara grea. Asta-i viata. Succes!!
3
1
dar iorgus o nducea bine cu pepenii de ce se mai amesteca unde nu aq facut mare lucru .Orasul este vai de el si asta datorita lui Iorgus Tusac Radu si cei Agatati in primatrie asa zisii consilieri care nu stiu ce consiliaza si care dorm de ani buni si trag sfori
0
0
Daca iese primar,inseamna ca este votat de o majoritate tampita rau si orasul chiar merita sa se scufunde dracului cu totul. Dupa atatea esecuri,chiar sa nu se vrea aducerea la candidatura a unor oameni cu adevarat valorosi si competenti,demni si cinstiti,cu mintea si sufletul limpezi? Poate s-au terminat oamenii buni la noi,nu mai exista si atunci reciclam deseuri. Zau asa,chiar si independent,fara sa fie politicieni,pot exista primari buni,nu orice pica acolo,ca zloata adusa de ploi sau adusa de cineva cu interese dubioase bazate pe somnul idiot al unei multimi zapacite.
3
3
MDA...CRED CA A MAI RAMAS CEVA PADURE SI TEREN DE RAS,TUNS SI FREZAT LA COMOROVA! UITAM...SI IN CURTEA SPITALULUI MAI ESTE CEVA....AAA...SI TERENUL ALA DE LANGA PORTUL TURISTIC...UNDE ESTE PARCAREA MARE....UN HOTELUT CEVA...PARCA ASTA INCERCAI SA FACI IN TRECUT?
4
4
Zamfir Iorgus,vesnicul candidat la fotoliul de primar al Mangaliei...Simt si nutresc un sentiment de mila si compasiune pentru tine,mergi si fa-ti un control medical la cap, se pare ca ai luat-o putin pe campul ala de la Comorova.De ce oare vrei sa mai candidezi?!A mai ramas ceva de frurat?!Sau persoanele pe numele carora ti-ai ascuns proprietatile nu-ti mai raspund la comanda?!Sebat este unul,Marian de la Insula,al doilea,Remus Becheru o fi al treilea?!
3
5
Deoarece suntem oameni cu judecata, putem sa facem comparatie intre Iorgus, Tusac si Radu si nu trebuie sa ne amintim ce a promis d-l Iorgus care a fost cel mai bun primar.
4
5
E SINGURUL CU EXPERIENTA NECESARA DE A REABILITA MANGALIA DUPA 12 ANI DE PRAPAD
5
7
Asteptam sa candidati si sa nu ne amagiti !!!!
6
7
Cu toate bubele lui, a fost cel mai bun primar al municipiului Mangalia. Dupa el el a urmat prapadul. Sau dezastrele Tusac si Radu.
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218