REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Zanfir Iorguş, 1,2,3... şi START pentru Primăria Mangalia în 2020!

Zanfir Iorguş, 1,2,3... şi START pentru Primăria Mangalia în 2020!

Replica API 7 mai 2018 | 00:35 910

Peste 2.000 de oameni au fost aşteptaţi să ia parte la un eveniment sportiv unic în lume: un ultramaraton de 24 de ore pe nisipul din staţiunea Mamaia. La evenimentul sportiv “Alerg 24h Autism Marea Neagră”, organizat de Centrul Psihologic “Marea Neagră” cu menirea de a promova drepturile de integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilităţi, s-au înscris constănţeni de toate vârstele, iar între ei – nelipsiţii politicieni! Unul dintre politicienii înscrişi la maraton a fost primarul Constanţei, Decebal Făgădău, dar şi – surpriză! – fostul primar al Mangaliei, Zanfir Iorguş. De altfel, cei doi s-au pozat unul lângă altul, zâmbitori şi parcă pregătiţi să candideze – unul la Constanţa, celălalt la Mangalia – la alegerile din 2020.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
radu cristian, primarul mangaliei, si asta un alt cameleon PNL ca si daniel zamfir care in sfarsit a plecat acolo unde-i era locul, la ALDE. radu cristian face aceleasi deservicii PNL pentru ca toata lumea stie cum a ajuns asta primar! PSD-ul la facut primar, si in serviciul psd-ului este!
0
0
Decat spanzurat,mai bine impuscat,nu e asa? Cam asa se face cu alegerile astea. Pui trei patru insalubri sa candideze si da-i sa mearga lumea la vot! Oricine pica e tot de porc dar am votat,barbieriti,cu dusul facut si imbracati festiv,este? Nu iesim sa facem scandal sa se schimbe dracului optiunile ,sa candideze cineva chiar interesat de mangalioti,nu de partidele ma-si si de binele interlopimii imputite mangaliote.
3
0
jea, dar de ce l-at ales, a fost viceprimar si Mazare primar, nu v-ati dat seama ca este cael????
4
1
MINCIUNA STROE a mintit tot timpul ,a dezbinat tot timpul, a tradat tot timpul cat a fost presedinte PSD CONSTANTA ,a facut intelegeri cu LIBERALI CU PMP CU ALDE si facea intelegeri si cu DRACU daca era nevoie
6
0
Stroe este cam singurul sub coordonarea caruia psd a insemnat ceva la nivel national
1
7
Fagadau asta e un primar de FATADA. In afara de poze la ev. caritabile si festival de halealala in Piata Ov. orasul este scufundat. Sper sa l taxam la urmatoarele alegeri.
9
2
Stroe e singurul care mai tine in viata psd ul.Dar fagadau e un oligofren
4
6
Imi pare rau , dar iorgus a invins , a demonstrat ca orasul era mult mai frumospe timpul lui la primaria Mangalia.
6
11
DIN PACATE PENTRU PSD IN 2020 DATORITA LUI FELIX STROE DECEBAL FAGADAU VA PIERDE PRIMARIA CONSTANTA ,ZANFIR IORGUS NU VA CASTIGA PRIMARIA MANGALIA SI HORIA TUTUIANU NU VA MAI FI PRESEDINTE CJC ASTA ESTE TRISTUL ADEVAR STROE A DISTRUS PARTIDUL IN JUDETUL CONSTANTA
12
4
Doamne fereste!
10
2
Asta era primar prin 96.Acum are sigur peste 60 de ani.Cum sa te gandesti macar ca ar mai putea da randamentul de atunci.Apoi lumea s-a schimbat atat de mult in ultimii 20 de ani incat un om ca el sa fie din nou primar cred ca ar fi o mare greseala. De fapt nu degeaba am ajuns ultimii la toate cu mentalitatea asta doar romaneasca inainte era mai bine.
8
1
Un argat infatuat, alaturi un taranoi moldovean cu calcaiele crapate.
24
3
Ne simtim in plus pe Plaja Mangalia . Chipurile este LOC PUBLIC. Este o afacere cu acte in regula . Fara minim 50 ron nu ai ce cauta in acest LOC PUBLIC. In acesta vara turistii vor fi mai aproape de mare . Accesul se putea face odata din toate directiile....noii stapani ai LOCULUI PUBLIC au decis ca un singur acces este suficient.
13
1
Poate sa fie oricine primar. E un titlu onorific. Primar de drept sunt eu , viceprimar Beinur
6
6
Oamenii cu creier in loc de ciordeala nu prea mai exista, un primar bun trebuie sa fie: gospodar si sa impuna, e bine sa aiba si bani, ca altfel cade in pacat pentru 3 firfirici.
9
1
Din pacate va trebui sa alegem ca primar, pe oricine nu-l cheama Radu Cristian. Asta e tristul adevar.
8
12
Pentru fratii Mutalap.Salut Boss!Cum il cheama pe calul de la caruta cu care umbla sora voastra buna pe la ghenele de gunoi?
17
2
Toata lumea stie ca frati Mutalap e forta an Mangalia si romani nu sade an calea lor ca le da teroare
7
11
Succes Iorgu
9
16
Iorgus merita sa fie primar! PSD Mangalia il va sustine
11
22
Iorgus,acest personaj care si-a folosit toti prietenii pentru binele lui,este in stare sa calce peste cadavre pentru a reveni in fotoliul de primar al orasului nostru.Grupurile de interese din spatele lui il forteaza sa faca acest pas.Eu cred ca pana in 2020 justitia isi va face treaba cu acest hot care a impartit Mangalia si statiunile dupa bunul plac,si-a facut peste noapte milonari finii si pe cei apropiati lui.Conule,la puscarie este locul tau si acolo oamenii sunt mai oameni decat tine!
29
6
Iorgus traieste in trecut,este disperat si ar face orice sa ajunga primar...Din pacate pentru el mai cu siguranta il asteapta un pat caldut si niste colegi draguti la Poarta Alba,acolo este locul tau hotule!
25
5
Ce aberatie ! Viermele Iorgu se viseaza primar iar ??? Sef de camera la Poarta Alba ii se potriveste mai bine. Doua gunoaie sau apucat de selfie in loc sa isi faca bagajele si sa plece acolo unde este locul lor, temnita
27
4
La ppizda masii la el.la Galati
24
3
Mai trist decat incompetenta lui Radu este faptul ca Iorgus este singura alternativa viabila. Sa ai de ales intre unul pe care nu l-a interesat nicio clipa orasul acesta si un traseist politic , un parvenit lacom , aceasta este adevarata drama a locuitorilor Mangaliei.
28
6
Astia ca spuneti chiar daca a furat, a si facut pt oras, idiotilor, e ca si cum v-a futut mamele dar la zambit macar inainte, deci e in regula. Un badaran libidinos, din cauza caruia o sa iasa tot Radu primar ! Huo moldovene, nu-ti mai ajunge, hot nenorocit !
12
16
Chiar daca a pus mina pe terenurile mangaliei orasul era fff curat si tiganii aveau o locuinta si un servici acum este un oras plin de someri cu un primar care nu are nici o abilitate de primar un cel mai rau caz merita sa fie un fotomodel s au un croitor de haine sa nu fim rautaciosi cu el este agresiv mai rau ca un psd minte rau si distruge micii imprenditori facand loc rechinilor Radule lasa ne il prefer pe moldoveanul de Iorgus psd ca este gospodar si nu mi face orasul cocina
16
14
Tablou - Doi retardati votati de altii si mai retardati.
29
7
Oricat ar vorbi lumea aiurea, sunteti si veti ramane un om minunat!! Am avut un oras atat de frumos, imi aduc aminte cu drag de perioada cand erati primar! Va iubim
15
27
Sa candideze unchiu iorgus ca sa ne scape de radu Sigur va castiga acum
17
17
20-20 de miei c-o nara plecara spre fatalai
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218