REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Zanfir Iorguş

Zanfir Iorguş

Replica API 3 aprilie 2020 | 00:00 1348

S-a dus cu nopţile nedormite în ceea ce-l priveşte pe Zanfir Iorguş. Instanţa l-a găsit nevinovat, zice că nu a făcut abuz în serviciu, aşa că toată lumea a aflat noutatea.

În loc să sară în sus de bucurie, Iorguş ceartă presa că a reamintit pentru ce a fost trimis în judecată. Tzatza! Aşa ceva... În loc să ne înveţe cum să ne facem meseria, îl sfătuim pe fostul edil să-şi vadă de treburi. Nu de alta, dar nici noi nu l-am învăţat pe el cum să facă administraţie publică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba iorgus,plimba.te va pe faleza mangaliei,intre betona,cu soarele in cap,sa adimiri parcul orasului defrisat de tine,dati.ar Dzeu cancer de plamini!
0
0
Lasati ca si la Ovidiu procurorii au inchis ochii la dosarele lui Scupra dupa ce au fost "loviti" cu niste terenuri la Ghiol!
1
0
Astia care au apucat o functie mare si au fost complet neportiviti pentru asta,sufera mutatii mai ceva ca virusii si vor in continuare sa stea pe capul nostru.
0
0
Moldoveneeeee jos labele de pe comorova
6
1
Iorgus este impins de la spate sa candideze de slugoii lui si hienele din preajma lui,cei care au facut milioane bune cand Iorgus era primar,cei care aveau contracte barosane cu primaria Mangalia. Iorgus,gata,nu mai ai sanse,cu ce sa ne mai pacalesti?cat sa ne mai pacalesti? Mangalia s-a schimbat,in scurt timp o sa arate mult mai bine si chiar se fac lucruri,sunt deschise santiere si in Mangalia si in statiuni,bravo!Radu Cristian merita inca un mandat de primar si noi cetatenii orasului o sa-i dam un vot de incredere!
8
2
Saracul Iorgus,este distrus,nu poate sa doarma noaptea,are cojmaruri,nu stie cum sa faca sa mai ajunga primar.Are lucruri lasate incurcate pe la primarie,terenuri,terenuri in concesiune si vrea saracul sa le rezolve,offf mi-e si mila de el...Saracul om bogat,care a venit in Mangalia cu o punga de un leu si acum este cel mai bogat om din oras.Saracutul de el!!!
10
2
Dumnezeu e sus si le vede pe toate.V-a veni si timpul judecatii,acolo Iorgus,nu o sa mai ai pe cine sa mituiesti!Ai fost si ai ramas in istorie drept cel mai hot primar al Mangaliei!Cetatenii or sa te judece la vot si o sa vezi asta.La 4 ani apari si ne vinzi gogosi,vezi ca lumea s-a desteptat si gogosile tale sunt mucegaite.
10
5
Multumim judecatorii melcilor.Toata lumea stie ca iorgus,un subinginer amarit in 90,si bota,un doctor de 2 lei,au facut averi din salariu,sa moara mama.De aia s-au distrus statiunile si s-au umplut de vile mirlanesti tiganesti,de aia au astia hoteluri,ptr ca au muncit.Numai gardul vilei lui iorgus valoreaza cit un apt de 4 camere ultracentreal. DNA,vedeti bai ce proprietati au luat spaga judecatorii care l-au achitat pe iorgus,sau ai lor,caci a fost grasa tare. Iorgus in inchisoare si averea confiscata. la ce mai iau salarii judecatorii?si pensii nesi?ca sa ne fure toti la nspe miini?
14
2
Spalat, curat, apretat. Si gata de lupta.
6
7
dovada clara a zicerii: nu mor caii cand vor cainii. Bravo, succes !
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614