REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Zanfir Iorguș

Zanfir Iorguș

Replica API 10 august 2020 | 21:32 1319

Începe spectacolul la Mangalia, iar personajul principal este Zanfir Iorguș.

Numai că, este un show ieftin, piesa pusă in teatru fiind jucată și în trecut așa că, nu știm daca mai are priză la public. Poat doar dacă Ioguș și a învățat mai bine rolul data aceasta, astfel încât să ia trofeul. Rămâne de văzut!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gigi14:37 sa plimbi prin gura toate pixurile subinginerilor. Ba cretinule, tu cata scoala ai de scri asemenea enormitati. Mars la bodega din colt, suge o tari si dute la culcare. Pune abecedarul sub perna, poate iti revii. Deseu public ce esti.
1
6
suptinginerul iorgus,dupa citeva sezoane de primar,incepute sub pntcd,a trecut de la un boschetar vinzator de pepeni,precum tat.su in barcea,la vecinul,proprietar de paminturi,hoteluri,circiumi,etc.Spaga de primar se lua si in actiuni. A distrus parcul orasului,a facut din statiuni niste mizerii betonate gen zabrauti,a dat terenuri din olimp neptun la securisti si judecatori care l.au albit.Acum mai vrea sa fure,nu.i ajung milioanele.A distrus si olimpul. de la un taran ce vrei? nu mai crapi de cancer plamini iorgus,sa duci cu tine banii la drequl???
7
1
Sau unit toti hotii si perversii,barbati fara coaie si fara nimic uman in ei,le este foame rau si nu stiu cum sa faca sa puna mana pe ciolan.Perversilor,stati linistiti si anul asta o sa va sara randul,Radu este mult peste voi!
7
1
Toti tupeistii astia se roaga ca mangaliotii sa fie suficient de cretini sa-i voteze.
8
0
Cum este facuta viata asta,fosti adversari politici,fosti dusmani stau acum la aceeasi masa si sunt uniti de un singur scop,sa puna mana pe orasul nostru.Iorgus,Nicu Moroianu,Foleanu,Tanase,Ciobanel,pana ieri nu se inghiteau,acum sunt tovarasi...Sunteti penibili,circari si lumea v-a citit.Radu Cristian este taticul vostru,o sa simtiti iar pe pielea voastra.
8
4
Trofeul poate sa-l ia la Poarta Alba,cel mai harnic detinut al lunii.Asa este in tara asta,infractorii vor sa ne conduca si mai mult de atat vor sa ne convinga ca ei sunt albi imaculati si ca nu ei au furat,nu,consiliul local...Iorgus,vremea ta a apus de mult,ar trebui sa te multumesti cu ce ai furat si ti-ai insusit pe vremea cand ai fost primar,noi alegatorii ne-am trezit,nu mai poti tu sa ne vrajesti la infinit,lumea s-a schimbat,tu ai ramas la fel,un hot si un excroc!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218