REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

ZARVĂ la PRIMĂRIA INDEPENDENȚA, după ce un INSPECTOR a fost CONCEDIAT!

ZARVĂ la PRIMĂRIA INDEPENDENȚA, după ce un INSPECTOR a fost CONCEDIAT!

Replica API 14 octombrie 2021 | 00:45 2886

Spirite încinse la Primăria Independența! Amet Fichiret, inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Registru Agricol a contestat, în instanță, decizia de concediere, în proces urmând să se stabilească primul termen de judecată. Primarul Cristea Gâscan a declarat, pentru Replica, faptul că Fichiret nu și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu și nici nu a dat dovadă de colaborare.

Cristea Gâscan, primarul din Independența

Se pare că spiritele s-au încins de ceva vreme la Primăria Independența. Cristea Gâscan a revenit în funcția de primar, după o pauză de 4 ani, după ce a câștigat alegerile de anul trecut. Acesta a declarat, pentru Replica, faptul că i-a dat două sarcini de serviciu lui Amet Fichiret, pe care acesta nu le-a îndeplinit. ”Totul a decurs conform cadrului legal. Însă, dumnealui nu știe decât să mă acuze de abuz în serviciu și atât. Dumnealui, se pare, că a lucrat numai în interes propriu. Apoi am scos posturi la concurs. Le-am dat tematica, bibliografie, să se pregătească. Nu a vrut să se înscrie la concurs, spunând că el e deja încadrat. I-am dat preaviz. A venit, cu chiu, cu vai, în fața Comisiei, era pus pe harță. Am zis să ne înțelegem, că este greu să găsești specialiști așa repede. Și l-am întrebat: vrei să vii de mâine la muncă, să respecți sarcinile de serviciu? Nu, că i-am dat preaviz, că nu știu ce. Numai să mă acuze de abuzuri știe. Mai mult de atât ce pot să fac? Sarcinile pe care i le-am dat nu le-a îndeplinit pur și simplu. Trebuia să scoată niște documente legate de OCPI și a doua sarcină să-mi prezinte cui i s-a făcut cadastru în cei patru ani de dinaintea mea și dacă s-au încasat bani, pentru că aveam reclamații de la cetățeni. Plus multe altele pe care dumnealui nu le-a îndeplinit sau le-a făcut depășindu-și atribuțiile. Am vrut să rezolvăm amiabil, nu s-a putut. Nu am vrut să-i fac rău, dar nici așa nu se poate”, a declarat, pentru ”Replica”, Cristea Gâscan, primarul din Independența.

De cealaltă parte, Amet Fichiret se consideră nedreptățit, motiv pentru care a contestat în instanță decizia de concediere. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța, urmând să se stabilească primul termen în proces.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Supara adevar?
3
0
Ioane mai taci in plm
0
0
lagricol se bea in draci, la ora noua sa lot portia de votca. Si astta de ani de zile. Aia nu are indayoriri.
3
0
gascan se foloseste de ei, apoi uita cine la ajutat
3
0
Daca era corect ramanea,cum a venit Gascan a facut circ,a mai plecat si a venit la Marius ,era sigur ca iese aMarius facea parte din comisia de distribuire Un hot !
6
2
ce bani le-a luat ca este programul gratuit de cadastrare
10
1
Un nenorocit a luat banii la oameni si nu lea facut nici un cadastru si nici chitanta nu lea dat ,si vrea reangajat.
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369