REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Zbor important al Air China, operat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Zbor important al Air China, operat pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

Replica API 19 iulie 2017 | 23:40 248

Duminică 16 iulie 2017, Delegaţia oficială din China, condusă de Domnul Liu Yunshan,‎ a decolat de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu-Constanța la bordul unei aeronave A330-200, aparținând Air China.

Delegaţia a fost însoţită la aeroport de către Ministrul Turismului, domnul Mircea Titus Dobre. Conducerea aeroportului, reprezentată de domnul Director General Bogdan-Ionuț Artagea, a întreprins toate măsurile necesare în vederea operării în condiții de siguranță și securitate a acestui zbor special.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce investitori sant astea cand toti mulge acest aeroport construit pentru beneficiu ro nu al firmelor care incaseaza bani grei fara sa investeasca nimic in acest mic aeroport care daca iti vine rau nu are pe ambulanta o trusa decenta de prim ajutor trebuie sa te duca la Cta la spital sau vine un asistent cu o pastila fara nuci un consult si ti o indeasa pe gat apoi si cu Nato pe acolo face ca in Nicosia foloseste si blocheaza un bun al statului Ro fara sa investeasca un leu cineva acolo sau in judet toti se perinda pe acolo folosind iar statul nu este tras la raspundere pentru acest lucru .
2
0
Oricum,muncitori nu avem - avem doar dorei somnorosi la o bere rece,autostrazile se pravalesc de noi si trebuie sa mai incerce si altii sa le faca mai bune. ,,Treaba mare,, e sa nu faca niste chinezarii cu soselele si cu reactoarele care sa se strice la prima proba si sa lase mediul vraiste!Ca ei o tulesc repede.
1
0
Pe cand si vizita lui Kim Jong Un in Constanta?
3
0
Am vizitat Shenzen si vreau sa zic ca ne halesc aia cu tot cu fulgi ca pe pisici, ce minunatii am vazut acolo nu o sa avem noi niciodata sunt la ani lumina in fata noastra. Noi o sa avem doar chinezisme eftine, slapi si altele de unica folosinta ca aia meritam. O pasarica ciripeste ca tot ce vor sa faca aici centrale, autostrazi, fabrici TOTUL sa fie facut cu muncitori chineji asta e skepsisu, da pe modelul magazinelor
2
0
daca nu era directorasul ala de la aeroport nu se mai facea acest zbor special. O limba plina de cacat si articol platit
1
0
La chinezi ala nu e "domn", ci "tovaras". Ahahahahaha...
0
0
Ce vor sa faca chinezisme si in Dobrogea.Atentie cu cine se executa reactorul 3si 4 de la CNE!
0
1
CORNUL SI LAPTELE , AVIONUL SI COVORUL.
0
0
Delegatia chineza a umplut orasele de magazine cu chinezarii.Mare investitie facuta un ro.Bine ca le-a pus covor rosu de la masina la scara avionului sa nu alunece pe pista cu baschetii lor chinezesti ca-si spargeau capul.Vad ca la avion mai era o scara pusa - aia era ptr chinezii din valize care calatoresc la bagaje?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218