REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Zeci de evenimente în acest weekend pe litoral

Zeci de evenimente în acest weekend pe litoral

Replica API 16 iulie 2016 | 00:56 328

Petrecere!

Petrecere!

Fie că vrei să dai o fugă pentru un weekend, fie că alegi un sejur de câteva zile, cu siguranță vacanța pe litoralul românesc te va surprinde plăcut și vei avea multe locuri de vizitat și evenimente pentru toate gusturile care te așteaptă, zi sau noapte. Evenimentele se țin lanț în stațiunea Mamaia, cu activități pentru familii, de relaxare, distracție pentru cei mici, sporturi pe plajă sau nautice, pe piscinele hotelurilor, zumba sau aerobic, iar atenția celor mari se îndreaptă în weekend către petrecerile cu invitați speciali, internaționali, pe care le organizează cluburile în fiecare weekend, pe plajă sau la piscină.

În perioada 14 iulie – 4 august, în stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, va fi “Parada Personajelor de Poveste”, cu mascote ale celor mai îndrăgite personaje din desene animate sau povești, cu jongleurii și clownii Circului Globus și cu echipele FreeWheel, care va invită la un test drive pe hooverboards (plăcile electrice de scooter). În fiecare joi, în Satul de Vacanță Mamaia, începând cu oră 18:00, la “Aventura în Lumea Povestilor” vor fi organizate concursuri, momente artistice, concerte, iar în Stațiunea Mamaia, oră 19:00 “Parada Personajelor de Poveste” mascotele din desene vor porni într-o paradă pe traseul Piațeta Cazino – Piațeta Perla – Satul de Vacanță. Turiștii au la dispoziție ca și mijloc de transport, pentru a evita aglomerația, autobuzele supraetajate RATC, cu rute noi estivale, dar pot alege să traverseze stațiunea Mamaia, până la Piațeta Cazino, cu telegondola, urmând a se bucura și de priveliștea stațiunii de la înălțime. Pentru a combina o zi întreagă de distracție cu statul la soare și la piscine, turiștii și constănțenii sunt așteptați în parcul acvatic Aqua Magic, care, pe lângă ofertele de sezon, organizează petreceri cu invitați speciali, concerte și animație pe piscină, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Dacă sunteți la mare în familie, cu cei mici, nu ratați o experiență la circ, unde veți avea parte de spectacole impresionante de la care nu vor lipsi dresajul de animale, acrobații la înălțime și jonglerii. Aveți posibilitatea să alegeți Circul Globus, care va așteaptă la Pavilionul Expozițional Constanța sau Circul Americano, vis-a-vis de parcarea hotelului Rex din Mamaia. Pentru devoratorii de cultură, un nou concept de evenimente va debuta weekendul acesta, la Piațeta Cazino Mamaia, “Caruselul Cooltural”, alături de Horațiu Mălăele și Ion Caramitru, care vor povești “Câte-n luna și în stele”, dar și o serie de concerte alături de Vama Veche, Ștefan Bănică, Gașca Zurli și Trupa Marfar. Accesul la evenimente este liber.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218