REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Zeci de familii din Nazarcea au primit ajutor în prag de iarnă

Zeci de familii din Nazarcea au primit ajutor în prag de iarnă

Replica API 22 noiembrie 2017 | 00:08 703

Asociaţia United Hands România a continuat acţiunile caritabile printr-o nouă deplasare a voluntarilor săi în localitatea Nazarcea din judeţul Constanţa. Cu sprijinul constănţenilor care au realizat donaţii, asociaţia a oferit comunităţii locale din acest sat un sprijin consistent, mai ales în contextul apropierii iernii.

Au fost donate articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru adulţi şi pentru copii, precum şi jucării şi alimente de bază: făină, mălai, orez, ulei, zahăr. De această dată, de ajutoare au beneficiat aproximativ 20 de familii ce trăiesc în condiţii modeste, cazurile sociale fiind selectate cu ajutorul comunităţii locale, alţi voluntari ce ţin legătura cu Asociaţia United Hands România pentru a semnala cazurile unde este nevoie imperativă de acţiune.

„Vremea rece se apropie, iar pentru familiile sărace iarna nu este un anotimp tocmai de poveste. Iarna implică desigur cheltuieli legate de încălzire, iar asigurarea unor articole adecvate de îmbrăcăminte şi încălţăminte a fost dorinţa noastră principală. Desigur, cu sprijinul oamenilor ce ne sunt alături în astfel de demersuri, am adus bucurie mai ales copiilor, care au primit hăinuţe, dar şi jucării - un lux uneori în rândul familiilor sărace din mediul rural”, explică reprezentanţii Asociaţiei United Hands România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei si tu, or fi de la IPS, sfantu di la Gheorghiteni, impopatonatu cu furt din fonduri APIA cerute pentru ferma devalizata din localitate Le a dat cu aghiazma sfanta
0
0
Sa se duca la munca,nu ajutoare,piata munci plange de lipsa fortei de munca si puturosi aia stau toata ziua.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218