REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Zeci de noi rețineri în cazul BĂTĂII care a ȘOCAT România

Zeci de noi rețineri în cazul BĂTĂII care a ȘOCAT România

Replica API 11 iulie 2018 | 00:00 177

Alte 22 de persoane au fost reţinute, miercuri, de poliţişti, în urma scandalului care a avut loc joia trecută, pe o stradă din Târgu Neamţ, între două clanuri de romi. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, agentul Georgiana Moşu, a declarat, pentru AGERPRES, că cele 22 de persoane vor fi reţinute pentru 24 de ore şi sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare, conform stiripesurse.ro.

"Pentru 2 dintre aceste persoane s-a dispus extinderea cercetărilor şi pentru distrugere", a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Joi seara, zeci de romi din două clanuri rivale s-au încăierat cu bâte şi topoare pe o stradă din oraşul Târgu Neamţ. După mai multe sesizări făcute la 112, la faţa locului a ajuns, iniţial, un poliţist, care însă nu a făcut faţă situaţiei. Acesta a fost nevoit să tragă în aer mai multe focuri de armă, dar cei implicaţi în bătaie nu s-au oprit. Astfel, la faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la Poliţie şi Jandarmerie.

Motivul de la care a pornit conflictul ar fi disputa dintre doi bărbaţi privind paternitatea unui copil. Fiecare dintre cei doi susţinea că este copilul său şi de aici a început încăierarea în stradă. Momentele au fost surprinse de camerele de filmat ale mai multor oameni din Târgu Neamţ, care le-au postat pe reţelele de socializare. În imagini se vede cum zeci de romi, din ambele tabere, sunt înarmaţi cu bâte de lemn, răngi de fier şi topoare, pe care le aruncă în unii în alţii sau se lovesc cu ele. Nimeni nu a ajuns la spital în urma încăierării.

În cursul dimineţii de vineri au fost reţinute 14 persoane, care au fost puse apoi în libertate, fiind cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare. Miercuri au fost reţinute alte 22 de persoane, din ambele tabere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat , ca la 90 % , din nunti sau petreceri , facute de romani , se asculta manele .
0
0
Ce articol frumos era daca la sfarsit mureau toti ....
6
0
Ba tha tha puradelu fha tha te-n pl-m. Ce p-lm tot chomenthati aici sa moara familia mea.
0
0
Cat de idiot poti sa fi ca sa te bati pt. puradelu unei tiganci imputite CURVE care s-a futut la posta cu 2 ciori ?! TIGANII SUNT IDIOTI CONGENITALI !
5
0
Ce se baga politia? Lasati i in pace
2
2
ei nah, ciori adica tigani , erau de fapt sith, din latura intunecata iar alea nu erau abte si topoare erau de fapt lasere bai incultilor si incorectilor politic care estetzi voi
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367