REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Protest al procurorilor în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. VIDEO!

Protest al procurorilor în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. VIDEO!

Replica API 22 februarie 2019 | 00:49 853

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, dar și doi procurori de la DNA, respectiv Andrei Bodean, șeful interimar, și Sorin Constantinescu, s-au strâns în fața Parchetului, în semn de protest față de Ordonanța Guvernului ce vizează modificarea Legilor Justitiei și a unor regulamente privind admiterea la INM.

În fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au protestat aproximativ 40 de procurori, nemulțumiți de ordonanța de modificare a legilor justiției.

Procurorii au anunţat că "susțin cu fermitate poziția procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, și a secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, față de modificările legislative aduse legilor justiției prin Ordonanța de urgență a Guvernului din data de 19 februarie 2019".

Acesția au avut pancarte cu mesaje de genul: "Justiția Independentă", "Adoptați recomandările M.C.V. ".

"Prin această ordonanță se încalcă principiul separării carierelor iar până zilele trecute se punea accent pe separarea carierelor, s-au adoptat legi în sensul acesta, însă contastăm că în câteva zile acest principiu nu mai funcționează. Bun! Putem înțelege și acest lucru, că pot fi numiți judecători în funcție de conducere la nivelul Ministerului Public, măcar de se întâmpla și viceversa, să fie numit președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție de către procurori care au fost judecători în viața sa profesională. Astfel, nu putem să acceptăm niciun alt argument, pentru că nu avem argumente rezonabile. Se încearcă politizarea numirilor la vârful Ministerului Public.", a declarat prim-procurorul Viorel Teliceanu.

Lor li s-au alăturat 10 constănţeni, care i-au aplaudat, aşa cum se poate observa în VIDEO!

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa le faca salariile mai mari ca o duc greu
2
0
5 procurori iar restul javre stropitori si zdrente de care parchetul are nevoie sa ii linga in cur si in pula
2
1
Huoooooooo !!!
9
3
Grupa lui Deliorga care au tras cele mai mari spagi de la machidoni.
12
3
Numai oameni de stiinta. Daca traia Ceausescu multi erau muncitori necalificati.
16
3
ptr toti ciumatii ce constientizati pericolul pe care un criminal tudorel si un puscarias dovedit draknea incearca, din rasputeri sa puna botnita justitiei, sa isi puna curvele pe functii cheie despre care nu stiu cu ce se mananca- pe acestia ii sustineti- perfect , ei raman cu averi imensurabile, scapa de puscarie, , noi platim deja toate costurile acestor neghiobi, iar voi radiati de fericire. Aveti de ales- rusia sau turcia. Noi vom ramane in tara . Alegerile vor fi cruciale
8
12
Machidoni sparari..
13
4
Dl Prc DNA Sorin Costantinescu,Cum a-ti facut investigatia cercetarilor in dosarele mel si cum sau ascuns si musamalizat adevarul,cu aceste Panarme de Prc Mandarine din PCA C-ta.Prc Adina Florea,Puiu Zarafna si gasca lor,sau sunteti si dsv apropiat.Ca eu nu am mintit nimica si vam furnizat informati in legatura cu problemele mel,puse pe farfurie ca la restaurant de 3 stele. Unde am cerut dreptate corecta si onesta in spiritul legi.Si acesta grupare mafiota sa Urinat pe Constitutia Ro.si institutile abilitare,cu minciuni,gainari si golani.
6
4
dle ion cunosti cumva ce salariu net lunar incaseaza criminalul tudorewl pe care il sustii- daca nu iti spun ec-56000 pe intelesul tau 560 milioane-, cumva vreun magistrat ridica asa ceva?. Multe creere spalate
14
5
La ce salariu are un procuror azi si nu raspunde pentru nimic.... bravo tudorel ai facut si tu ceva bun, sa raspunda ca toata lumea
16
6
Parca e corul orbilor de la Mitropolie. Milogii lui peste prajit. E nasol cind trebuie sa pui capul la contribtie si sa dai examene, ca toata lumea si sa raspiuunzi pentru porcariile facute. Mai sint niste locuri libere si la poarta cimitirului daca nu le mai convine sa doarma pe sute de milioane.
16
5
Ce fete de oameni reci au.urati oameni, doamne fwreste sa ajungi pe la ei.astia dupa ce ca sunt prosti, n.au nici mama nici tata
21
7
nu ptr salarii au iesit sa protesteze ci ptr voi negiobilor, sa fiti protejati, sa va mai puteti ridica salariile si pensiile si ptr a stopa exodul plecarii romanilor la munca in afara datorita acestei ciumei rosii. Cu astfel de comentarii, ne meritam soarta
16
14
sa le fie rusine. niste nulitati. eu daca gresesc la servici platesc, daca gresesc acasa platesc. ei daca condamna un om sa zicem din greseala, dar de cele mai multe ori o fac premeditat, la comanda, nu se intimpla nimic. care e egalitatea si dreptatea in aceasta sicietate.
21
5
nu au voie sa comenteze.....in statutul lor nu cred ca e voie sa comenteze deciziile puterii legislative si exeutorie a guvernului...nu au decat sa plece...asta e dictatura procurorilor
15
4
Daca ssi astia sint procurori.... Va dati seama cine se joaca cu soarta oamenilor. Astia nu pricep ca sint niste functionari de stat care trebuie sa se supuna legilor. Cui nu-i convie,afara.... ,ca la orice societate.Unde s-a mai pomenir ca subalternii sa comenteze ordinele sefilor.La ziarul dvs. tot asa se procedeaza? Protestati cindi primitidispozitii care nu va convin?S-au boierit pe sute de milioane,iar acum ,cind trebuie sa-si puna capul la contributie,ca nule mai scrie povestile SRI, au dat in greu. Cui nu-i place sa lase locul unora care intr-adevar au invatat drept.
18
4
Sa demisioneze dac nu le e bine, ma gandesc.....
19
5
In 89 s-a mu rit pentru L I B E R T A T E. Inpotriva org. statului militie, securitate, justitie, procuratura. Prea putini s-au primit bumbul de plumb. Rotirea cadrelor s-a facut la mineriade. Insa in justitie a ramas aceleasi lepre. Cei ce sunt astazi la proteste nu sunt in baza de date la SIPA din 47 incoace.
19
4
capatani de oi ori vitel limbisti a la tudorel muie de handel limbisti de brebenel sugeti pula mititel limbi la wermorel. Succesuri zdrentelor
10
13
Felicitari! Nu cedati!
13
23
Felicitari. Tot inainte.
13
23
Huooooooooo ! Nu va e rusine, ba ?
27
9
Bodeanu asta a terorizat lumea sa se duca si el
20
8
Daca nu le place sa-si dea demisia. Unde s-a mai pomenit ca subalternii sa comenteze reglementarile legale .Cred ca e greu sa renunti la avantajele enorme materiale care nu se regasesc in munca depusa.S-au invatat sa copieze rapoarte facute de politia politica. Unde au invatat astia dreptul si pe cine au avut profesori?Astora nu lise verifica autenticitatea diplomelor.In alt domeniu de activitate, pentru aceasta atitudine iti primeai lichidarea din serviciu.Nu sintem toti egali in fata legii?
23
9
Jil julien Iacobici, mare sef cu fusta, si eu stiu de ce spun asta. Nu numai Dancu stie asa asa cum ti a promis santajandu-te. Tu de ce nu iesi cu baietii astia sau tu intri cu baietii . Astazi, hotelurile au camere de luat vederi. Teliceanu va dat clasa. El este un profesionist, un tip etic si moral pe cand tu esti opusul... apropo, soata ta stie?
19
4
Muie Baronului Robinet de la Raja si gsstii de securisti. Toti sunt niste ticalosi.
15
4
Vrem legea raspunderii magistratilor.va faceti de kkt pe scari acolo, parca sunteti copii strazi si cersiti cu pancartele alea.
34
3
Parca mi-e mila de ei.. toti stim ca faceti numai magarii, pai nu va e rusine ??? Va e frica de raspundere? Dar cand tineti dosarele ascunse, ori fabricati anumite dosare?? Nu va e rusine deloc.. ati iesit sa va plangeti.
38
7
Nu ma mir de comentariile de mai jos. Un numar mare de "oameni cinstiti" ????
14
24
Ipocrizia la cote maxime. Pistolarul betiv, cu fetele mari si spagarii lu Nita si Gigi. Toata Constanta stie ce faceti, vi se sparge gasca curand, a inceput deja!
29
5
Ce frumos le sta. Primariile de la sate sa-i cheme la zile comunelor sa-i urce pe scena. Parca e corul bocitoarelor cu umor...
37
4
Ha ha dupa greva o sa constatam ca nu le simte nimeni lipsa si sunt platiti degeaba. Daca in locul lor la cati sunt in poza erau unii care sa acopere cu lingurita gropile din asfalt zau ca ar fi fost utili.
35
6
Se tem sa raspunda pentru abuzurile uriase care le-au facut!!! Se vede pe fata lor durerea si teama. Pai nu ei arestau si legau oameni nevinovati?!
41
6
Vedeti ma magistratilor de ce va injura lumea ca aveti salarii si pensii mai mari decat politicieni si ca dati sentinte in fumctie de spaga si dupa ziceti am gresit asta e sunt om nu dumnezeu cu alte cuvinte problama la voi nu sunt salariile sau pensiile ci faptul ca orice decizie dati nu raspundeti in fata nimanui.
43
6
Asa sunt romanii, cand te ia cineva la intrebari si nu mai faci ce vrei tu, te enervezi! Cum, eu sa dau socoteala?
37
7
Ar fi bine ca procurorii sa tina minte aceste vremuri. Coruptia ucide tara. Data viitoare cand lumea demasca hotii sa nu mai astepte prescrierea faptelor. Asa ati facut si uite unde ati ajuns. Plangeti pe scari cu cartoane legate de gat.
37
7
Tanti jude stagiar doctor nu te vad.
24
4
CELOR MAI MARI ESCROCI SI BSNDITI DIN PARCHETUL DE CACAT CONSTANTA IN FRUNTE CU SEFUL LOR UN JEG DE ULTIMA SPETA.MOARTE USOARA NULITATILOR
33
8
Zdrentele dracu
38
9
Au ce urati sunt
37
8
Acesti oameni se cred supermani...se joaca cu vietile oamenilor si cu business-urile lor dupa cum au ei chef. Unii rabda si nu uita.
44
8
Ma umfla rasul cand il vad pe Bodean si Constantinescu cu fituicile alea in mana pe care scrie, culmea, justitie independenta. Pai e frumos, domnule Bodean...? Vine o vreme...cand toti platesc...in fata lui Dumnezeu!
41
10
am esit la greva sa ne mai tae din salarii ca le avem prea mari,,
39
10
Mai exact 20
25
4
@ Eok....nu este vorba de putere , ci de raspunderea personala , daca comit erori judiciare grave , abuzuri etc . Raspunderea sa fie direct , in instanta, exact ca pentru orice om de rand . Pana la urma , orice om este important.
41
7
De ce numai procurorii ??? Judecatorii nu se preteaza la ilegalitati
38
6
Prea mare putere unor asemena oameni. Hai sa mai si raspunda pentru actiunile lor si mai mai taiat un pic din aripi...Prea au crescut
63
11

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367