REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ZECI DE TAMPONĂRI ÎN DOAR O ORĂ! E DERDELUŞ PE STRĂZILE CONSTANŢEI - VIDEO!

ZECI DE TAMPONĂRI ÎN DOAR O ORĂ! E DERDELUŞ PE STRĂZILE CONSTANŢEI - VIDEO!

Replica API 15 ianuarie 2018 | 00:24 511

Ninsoarea a prins din nou pe picior greşit autorităţile! La Năvodari a fost "circ": o maşină rămasă blocată din cauza zăpezii şi a gheţii a paralizat traficul, iar pe drumul care leagă Năvodari de Lumina trei maşini au ieşit în decor. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În Constanţa şi în Mamaia s-a circulat cu dificultate, toată lumea întrebând unde sunt sărăriţele anunţate de municipalitate că se vor afla în trafic! Zeci de tamponări s-au înregistrat numai în zona Spitalului Judeţean, din cauza poleiului! Toate maşinile care încercau să iasă în stradă, de la spital, erau scăpate de sub control, intervenind inevitabila tamponare! "Incredibil! Nu au dat cu nimic pe drum, e derdeluş! Vii la spital cu o problemă şi pleci cu maşina tamponată, ba mai plăteşti şi pagubele pentru celălalt din trafic, pe care nu ai avut cum să îl eviţi!", s-a plâns un constănţean implicat în una dintre zecile de tamponări înregistrate în decurs de o oră- maxim două ore în zona menţionată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
votati cu hotii din PSD in continuare. cred ca o tai in Canada! rusine autoritatilor !
5
0
Voi din clip de ce nu ati avertizat acei soferi ca aluneca acolo
2
1
NESIMTIRE si atat.
3
0
Cu trei zile inainte, cand era curat ca-n palma si a fost asa, doar o boare de fulgi de zapada, pe toate bulevardele circulau masini de imprastiat sare, bineinteles, fara sa improastie nimic. Faceau norma de kilometri parcursi, in avans. Nu se poate asa ceva! tara formei fara fond!
6
0
votati psd ....in continuare
10
3
Cred ca si toate masinile de deszapezire sunt tamponate, terminate, in reparatii capitale!...poate la anu, sub alta lege.....iar cei care sunt raspunzatori niste hoti infecti, nenorociti iesiti la drumul mare la alegeri!....De care mi-e scarba !
9
0
Daca il platesti tu si cu ma-ta, va sta si va dirija circulatia.
5
2
Politia locala era acolo si indruma soferii sa conduca prudent dar cand nu stii sa pui frana de motor normal ca te duci sanie
11
2
Fraierii care nu stie sa conduca se stea acasa!
8
12
eu sunt unul dintre tamponati, nu este de la spital, este de la parcarea supraetajata care nu apartine de spital!
3
1
pai la asa primar molau cu smocu ala pe capatana, la ce va asteptati?
11
2
Ba e vina autoritatilor ca sunt platite sa ia masuri in astfel de cazuri si nu o fac. Pe banii nostrii stau bine mersi la caldura in vile de zeci de mii de euro in timp ce noi ''narozii'' mergem la munca indiferent ca afara sunt minus 20 de grade sau plus 40. Nu stiu daca ai iesit azi in trafic sa vezi cum aluneca masina pe sticla de pe astfalt.
11
1
Asta care filmeaza lucreaza la firma de paza Zip
5
5
Nu e vina autoritatilor ca voi sunteti narozi si la prima ploicica sau ninsoare va spargeti. Invatati sa conduceti mai bine. Ca in afara sa fortati pe drumuri in linie dreapta altceva nu stiti
11
8
Hai ca-l sunam pe primarul Matei si rezolva el tot.Fura si sarea si masina de dezapezire
14
6
Asta care filmeaza trebuia sa ajute lumea sa numai faca accident ,sa ii atentioneze ,sta si rade nerusinatul
10
6
SANT NISTE INCOMPETENTI, INCONSTIENTI PARCA AR FI OCTOMBRIE SA-I IA PRIN SURPRINDERE ,,,
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367