REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Zeci de vânzători ambulanți amendați de Poliția Locală

Zeci de vânzători ambulanți amendați de Poliția Locală

Replica API 27 august 2018 | 00:30 364

Una dintre principalele „neplăceri” pe care le reclamă turiștii, când vine vorba despre sejururile petrecute pe litoral vizează comerțul ambulant. „Sunt foarte mulți vânzători ambulanți, care îți bagă sub nas de la gogoși, porumb fiert, tot felul de jucării. Trece unul, din spate vine altul”, ne semnala un turist.

Acesta este motivul pentru care Poliția Locală Constanța desfășoară, aproape zilnic, acțiuni pentru combaterea comerțului ilicit. Și, zi de zi, sunt aplicate zeci de amenzi! Astfel, sâmbătă, 25 august a.c., polițiștii locali au încheiat 24 de procese verbale de constatare și sancționare pentru comerț ilicit și au dispus șapte măsuri complementare de confiscare a bunurilor puse în vânzare fără autorizație și fără acte de proveniență.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Boris, producatorii agricoli sunt omorati de cocurenta ciorilor care au acaparat tarabele din piete cu acordul AUTORITATILOR. Ceillalti, de incultura cumparatorilor care cumpara chinezisme.
0
0
OK,e nevoie de o lege care sa protejeze producatorii de bunuri la nivel de familie,bunuri care sa nu fie daunatoare sanatatii. O lege pentru cei ce nu au alte surse de venit decat prin munca cinstita ,ca e vorba de branza,camasi,mici obiecte artizanale. Exista traditii nationale pe care le poti efectiv ucide daca aplici legile doar in litera,nu si in spirit. La urma urmei legile trebuiesc as ajute poporul,nu sa-l ingradeasca,sa-i nimiceasca. Ia sa incepem cu lupta impotrivca talharilor,la hotilor,a criminalilor,ca e arhiplin de ei! ce e cu atatea clanuri mai cunoscute decat mari scriitori?
0
0
Amendati pe cei care vand la negru nu un batran care vine sa castige un ban di munca lui vanzand doua legaturi de patrunjel
4
3
Da' pe vanzatorii de tigari si etnobotanice nu-i vedeti?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367