REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Zeicu de la ACN, fosta şefă de la ISJ, foşti şi actuali consilieri, pe lista PMP pentru parlamentare

Zeicu de la ACN, fosta şefă de la ISJ, foşti şi actuali consilieri, pe lista PMP pentru parlamentare

Replica API 27 septembrie 2016 | 00:27 802

Şi-au depus intenţiile de candidatură

Şi-au depus intenţiile de candidatură

Ilie Valentin Zeicu

În timp ce la PNL se dau lupte grele pentru impunerea unei idei privind stabilirea candidaţilor pentru Parlamentul României, la PSD e linişte. Nu înseamnă să pesediştii nu dau din coate să prindă loc bun pe listă, dar sunt disciplinaţi şi nu fac „ciocul mare” la presă. În tot acest timp, şi PMP este în „facerile” listei de candidaţi pentru parlamentare.

Elena Buhaiev

Alexandra Elena Silistra

Daniel Turcu

La Constanţa, lista de doritori există, însă nu este bătută în cuie nici o candidatură şi nici ordinea pe listă. Însă, avem numele constănţenilor care doresc să ajungă în Parlamentul României din partea PMP, în ordine alfabetică, pentru a nu se interpreta că aceasta este ordinea pe listă: Elena Buhaiev (cadru didactiv, fost inspector general şcolar al ISJ Constanţa), Adrian Burhală (informatician), Secil-Givan Cantaragiu (economist), Codeţ Gabriel (inginer), Florin Goidea (ofiţer marină), Constantin Niţe (jurist), Cătălin Florin Papuc (economist), Vasile Roşu (economist, fost consilier local municipal şi om de afaceri), diana Maria Rotariu (economist), Vergil Cristian Senopol (economist), Alexandra Elena Silistra (cadru didactic, consilier local la Mangalia), Cristian Solomon (electronist), Daniel Turcu (economist, consilier judeţean), Alexandru Zabara (economist, consilier), Ilie Valentin Zeicu (inginer, fost director general al Administraţiei Canalelor Navigabile).

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218