REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Zelenski: 'Pentru mine, Putin este un nimeni'

Zelenski: 'Pentru mine, Putin este un nimeni'

Cristina BĂRBUCEANU 27 ianuarie 2023 | 00:00 586

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţă într-un interviu acordat Sky News şi difuzat joi, 26 ianuarie, că nu este interesat de vreo întâlnire cu omologul său rus Vladimir Putin în vederea unor negocieri de pace.

Zelenski: 'Pentru mine, Putin este un nimeni'

Întrebat dacă Războiul din Ucraina poate fi rezolvat prin negocieri de pace cu Putin, Zelenski răspunde că ”nu mă interesează, nu mă interesează să mă întâlnesc, nu mă interesează să vorbesc” cu liderul de la Kremlin.

”După ce a invadat la scară largă (a Ucrainei), pentru mine Putin este un nimeni”, a declarat Zelenski, întrebat dacă este prea târziu de negocieri de pace.

Şeful statului ucrainean subliniază că Rusia înregistrează pierderi mai mari decât Ucraina.

”În est, ei (ruşii) pierd un număr mare de oameni, un număr uriaş, dar nu le pasă. Ei nu numărăr oamenii, asta e realitatea. Noi le numărăm oamenii”, declară el.

Zelenski a aflat în timpul acestiui interviu, filmat miercuri, că Germania a decis să trimită Ucrainei tancuri de luptă de tip Leopard 2, după mai multe săptămâni de presiuni asupra berlinului.

Zelenski a declarat este ”foarte mulţumit”, dar a subliniat că termenul de livrare este ”critic”, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu mai vrea pace atunci ce vrea actorul asta ? Se vede de la mare distanta ca este manipulat si a devenit papusarul care apare noaptea.
2
1
de aia te fwte in gura Putin si va face pilaf ? !!!
4
1
e ca avem multi rusofoni ca mwistul nae. Caruia ii sugerez sa se mute in gatlejul mamitzicii lui la moscova.
4
5
Putin e presedintel unei repulici ce respecta minoritatile. Zelensky e un iod fara scrupule, ataca toate minoritatile in Ucraina.
4
3
Si pentru noi la fel ! Mai mult se face vinovat de multiple crime de razboi !
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102