REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Zgomotul şi lipsa bunului simţ, sancţionate la Constanţa!

Zgomotul şi lipsa bunului simţ, sancţionate la Constanţa!

Replica API 3 iulie 2018 | 00:41 377

Conform ultimelor date centralizate la nivelul Direcției Generale Poliția Locală Constanța a reieșit că, în ultimele șase luni ale acestui an, numărul faptelor contravenționale constatate este de 287 abateri de la normele legale în valoare totală de 66.800 lei.

Media zilnică a faptelor antisociale depistate a fost de mai puțin de 2 amenzi pe zi. Amenzile contravenționale au fost date pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică, curățenia, consumul de produse din tutun într-un spațiu public închis, desfășurarea de activități de picnic, etc. Astfel, numărul faptelor antisociale și care intră în sfera de competentă instituțională este în scădere și se datorează în mare parte efectivului realizat prin ultimele recrutări de personal, dar și managementului realizat la nivelul structurilor de conducere operative ale poliției locale din cadrul Primăriei municipiului Constanța.

"Poliția Locală a crescut frecvența, eficienţa și operativitatea prin activitățile specifice care s-au derulat în 3 schimburi de lucru, zi în zona, incinta cartierului constănțean Henry Coandă, obiectiv de interes local. Față de perioada de început, prin intervenția preventivă și zilnică a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice situația s-a ameliorat, fiind descurajată săvârșirea mai multor fapte antisociale ce țin de menținerea curățeniei ori de un climat de siguranță publică.", au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in fiecare noapte in fata blocului ft8 se aduna tigani si haladuiesc pana spre dimineata asa ca mintiti in legatura cu patrulele de politie locala nu da nici dracu prin cartierul bonduelle&fagabou pe aici politia locala trece doar pentru a vedea populatia daca au schimbat masinile sau ce colega mai au plus de asta trebuie sa salute infractorii, contrabandistii,curvele,hotii etc.
2
0
cine il amendeaza pe presedintele asociatiei de locatari care hraneste vreo 30 de pisici in locurile de parcare unde lasa fel de fel caserole cu mincare au umplut scarile de purici veniti si vedeti
2
0
La Casa de Cultura zgomotul este la el acasa. In fiecare dimineata o trompeta chinuie uechile riveranilor. Nu mai vorbim de tobele care bat in siecare sambata. Oare stimabuilii de la aceasta institutie nu au geamuri pe care sa le inchida si sa nu mai deranjeze populatia?
1
0
bani de salarii si de prime, haha
3
1
Cine sanctioneaza motociclistii care isi regleaza tobele de espament ca zgomotul produs sa fie insuportabil? Si care au transformat str Mihai Viteazu in pista de concurs?
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367