REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Zgonea: Consider ca pe o jignire atitudinea lui Antonescu la adresa mea

Zgonea: Consider ca pe o jignire atitudinea lui Antonescu la adresa mea

Replica API 24 septembrie 2013 | 00:00 176

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, că, personal, ia ca pe o jignire declaraţia preşedintelui PNL, Crin Antonescu, referitoare la deplasarea sa la Roşia Montană şi consideră că este vorba despre o reacţie emoţională şi că acesta a fost "eronat sfătuit".

"Eu îi port domnului Antonescu un profund respect şi nu mi-aş permite nici fiului şi fiicei mele să spun aşa ceva. Eu consider ca pe o jignire atitudinea pe care domnia sa a avut-o faţă de mine personal", a spus Zgonea, întrebat în legătură cu declaraţia lui Crin Antonescu potrivit căreia deplasarea lui Valeriu Zgonea la Roşia Montană este un exerciţiu de imagine.

Zgonea a spus că Antonescu l-a calificat drept "superficial" şi i-a răspuns acestuia că vine la Parlament la 08.30 şi îşi face treaba şi a vizitat Roşia Montană.

"Cred că m-aţi văzut cum conduc şedinţele de Parlament. Dacă sun superficial venind la 08.30 şi făcându-mi treaba aici în Parlament şi mergând la Roşia Montană, vizitând Parlamentul mai mulţi preşedinţi cum nu au fost în ultimii 10 ani, înseamnă că asta este firea mea şi că superficialitatea în România este o calitate şi nu mă supăr", a adăugat Zgonea.

El a mai spus că s-a deplasat la Roşia Montană pentru că a făcut această promisiune înainte ca PNL să ia o decizie în legătură cu acest proiect şi că dacă a făcut o greşeală, atunci să fie sancţionat de colegii săi, de cetăţeni.

"În rest, am un profund respect pentru Crin Antonescu înainte de a fi preşedinte al PNL şi mă leagă de domnia sa mai mult decât o colegialitate, prefer să cred că a fost eronat sfătuit", a adăugat Zgonea.

El a mai spus că declaraţia lui Crin Antonescu este o "reacţie emoţională" şi că el nu vrea să o comenteze.

Zgonea a mai spus că după deplasarea la Roşia Montană şi-a făcut o opinie, a pus întrebări suplimentare, a cerut raportul Academiei Române, fiind într-un proces de documentare deoarece nu este vorba despre un subiect simplu.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminică, la Roşia Montană, răspunzând unei întrebări, că preşedintele Senatului, Crin Antonescu, ar ar trebui să-şi găsească timp să meargă în zonă, el adăugând: "Poate să înţeleagă că nu doar cei din marile oraşe ne votează pe noi".

mai mult pe www.mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367