REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Zgonea: Radu Mazăre nu trebuie sancționat pentru declarațiile sale

Zgonea: Radu Mazăre nu trebuie sancționat pentru declarațiile sale

Replica API 24 ianuarie 2015 | 00:10 238

Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Valeriu Zgonea, consideră că șeful PSD Constanța, primarul Radu Mazăre, nu trebuie sancționat pentru că a spus că Victor Ponta ar trebui să-și dea demisia de la conducerea partidului după ce pierdut alegerilor prezidențiale.

"Ce am făcut noi în ultimii ani arată un altfel de politică. Dacă vrem să facem mai multe discuții, nu putem să le facem la televizor. Nu putem să facem un exercițiu de retorică. Domnul Mazăre este un om cu o imagine destul de bună în rândul mass-media și sigur că este agreat de către presă, dar eu cred că dezbaterile trebuie să le facem în interior și apoi să comunicăm în exterior", a spus Zgonea la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează declarațiile lui Mazăre, care a cerut că Ponta să-și dea demisia din fruntea partidului.

El a adăugat că, în opinia sa, echipa condusă de Victor Ponta trebuie să rămână la conducerea partidului, iar Mazăre nu trebuie sancționat pentru declarațiile sale.

"Nu putem să sancționăm orice membru al partidului acum pentru că critică conducerea partidului. De aceea suntem și cel mai mare partid din România, pentru că există libertate de expresie. (...) În momentul în care îți ataci colegii, în momentul în care jignești partidul care ți-a dat o funcție, în momentul în care ai altă abordare și vrei să rupi partidul, atunci bineînțeles că structurile partidului iau o anumită decizie", a spus Zgonea.

Întrebat de jurnaliști dacă Victor Ponta ar trebui să își dea demisia din fruntea partidului după pierderea alegerilor prezidențiale, Radu Mazăre a spus: "În mod normal și onorabil da".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614