REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

ZI NEAGRĂ: Patru persoane au MURIT: una dintre ele, un medic dat dispărut de acasă, S-A SINUCIS! Detaliile sunt cutremurătoare

ZI NEAGRĂ: Patru persoane au MURIT: una dintre ele, un medic dat dispărut de acasă, S-A SINUCIS! Detaliile sunt cutremurătoare

Replica API 1 februarie 2018 | 00:00 397

Sinucideri, accidente, bătăi și urmăriri în trafic la Constanţa

Sinucideri, accidente, bătăi și urmăriri în trafic la Constanţa

Zi neagră la Constanța! Două femei au murit, suspiciunile fiind legate de suicid, doi bărbați au pierit în accidente, pe când un minor și un alt bărbat au ajuns la spital după ce au fost implicați în scandaluri și în accidente rutiere. Tot în acea zi, adică marți, 30 ianuarie, au avut loc urmăriri în trafic, urmate de un flagrant și percheziții domiciliare.

Tragediile s-au ținut lanț la malul mării! Încă de la primele ore, rețelele de socializare vuiau că o femeie din Castelu a dispărut fără urmă. Rudele spuneau că a plecat la farmacie și nu a mai revenit, cu mențiunea că niciodată nu a plecat de acasă fără să anunțe. Au tot urmat informații actualizate, cum că ar fi fost văzută la China Mall, însă, la scurt timp, cele mai negre gânduri s-au adeverit. Femeia a fost găsită decedată, în apa mării, în zona Pescărie. Trupul neînsuflețit era prins între stabilopozi, fiind necesară intervenția militarilor din cadrul ISU Dobrogea.

Primele informații duc la faptul că femeia s-a sinucis. Se pare că era în depresie, neputând trece peste moartea unui membru al familiei. Ulterior, mai multe accidente rutiere au avut loc în municipiu și județ, între care unul pe strada Adamclisi, când o tânără a fost lovită pe trecerea pentru pietoni, ajungând la spital cu traumatism la un membru inferior.

Apoi, un accident rutier a avut loc în zona Pescărie, la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Unirii. Un ATV a fost implicat într-o coliziune în urma căreia s-a răsturnat. De la accident a fost preluată o persoană de 56 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic şi de membru inferior. Totodată, în jurul orei 22.00, la SC General Trade SRL – DANA 39, la o navă a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui lucrător. Alexandru B., în vârstă de 50 de ani, angajat ca docher, în timpul desfășurării operațiunii de dezamarare a mărfii de pe capacul navei acostată în dană, a căzut în apă. A fost găsit și scos de către scafandri, decedat, după aproximativ o oră. Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

Menționăm și faptul că, în jurul orei 21.37, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanța către Tulcea. La ieșire din localitatea Lumina, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla staționat pe partea dreaptă a carosabilului. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat. Iar nenorocirile nu s-au oprit aici!

O altă tragedie era anunțată la orele nopții: o femeie a fost găsită moartă într-o cameră a hotelului Ibis din municipiul Constanța. Este vorba despre se Cristina Iofcea, din Galați și era de profesie medic. Aceasta fusese dată dispărută pe Facebook. ”Prietena mea (Iofcea Cristina) este dispărută din data de 29.01.2018.

Vă rog frumos dacă cineva are informații despre ea sau mașina cu care a plecat, un Fiat Doblo, GL-08-BED, culoare roșie, sunați la..”, a scris o femeie pe rețelele de socializare. Și, din păcate, la scurt timp a fost găsită decedată într-o cameră a hotelului Ibis. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, care suspectează că ar fi vorba despre o sinucidere. Lângă femeie, pe mocheta din camera de hotel se afla o sticlă de plastic ce conţinea un lichid roz. Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate ce este acel lichid şi, de asemenea, se va face necropsia femeii.

”Cei mai buni dintre noi pleacă. A fost una din puținele persoane de care îmi voi aduce aminte cu mare respect. Un OM! Sunt devastată!”, ”O persoană minunată și plină de viață... Dumnezeu să o ierte și să îi odihnească sufletul”, sunt doar câteva dintre mesajele celor ce au cunoscut-o. Tot marți au avut loc urmăriri pentru prinderea unor hoți, pe podul de la Năvodari, dar și o bătaie în școală, în urma căreia un minor a ajuns la spital.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mimi,crezi ca e vorba de premiul pulitzer sau pulitza - taratza?Nu vrei si tu un premiu : pulitza la scufitza!
8
2
barem isi da interesu . ! nu rennunta!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369