REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ZI NEAGRĂ pe şosele judeţului, de Florii: maşini răsturnate, căzute în râpă, copii încarceraţi

ZI NEAGRĂ pe şosele judeţului, de Florii: maşini răsturnate, căzute în râpă, copii încarceraţi

Replica API 25 aprilie 2016 | 23:23 265

Intervenţii cu pompierii, ambulanţele şi elicopterul SMURD

Intervenţii cu pompierii, ambulanţele şi elicopterul SMURD

Ziua de Florii este în general un prilej de sărbătoare pentru toţi românii, mai ales pentru cei care poartă nume de floare. Constănţenii au plecat cu mic cu mare dis de dimineaţă pentru a profita de ziua de duminică, însă pentru mai multe persoane ziua a început într-un mod tragic. Puţin după ora 7:00 dimineaaţ a avut loc un accident rutier între localităţile Izvoarele şi Coslugea, iar în jurul prânzului o maşină s-a răsturnat într-o râpă în apropierea Mănăstirii Dervent. La câteva minute după această tragedie, un microbuz s-a răstunat în localitatea Rasov, iar un biciclist, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat într-o autoutilitară.

Totul a început în jurul orei 07.30, când un apel la 112 a anunţat faptul că un accident rutier a avut loc între localităţile Izvoarele şi Coslugea. Din fericire, victimele în număr de trei au suferit traumatisme minore. O situaţie mai gravă s-a înregistrat însă în apropierea Mănăstirii Dervent. Acolo, în jurul orei 12.30, cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină la un accident rutier grav ce a avut loc pe drumul dinspre localitatea Ostrov spre Băneasa.

Un autoturism în care se aflau două femei şi doi copii s-a răsturnat într-o râpă de aproximativ 5-6 metri, din cauza neatenţiei în conducere, iar două persoane au fost încarcerate. A fost nevoie de intervenţia a două autospeciale de la Cernavodă, a unui echipaj de descarcerare de la Palas, mai multe ambulanţe şi chiar un elicopter SMURD. Minorii, în vârstă de 2, respectiv 5 ani, împreună cu mama, lor în vârstă de 40 de ani, au suferit un trumatism cranian şi au fost preluaţi de ambulanţă.

Cea de-a treia victimă, o femeie în vârstă de 62 de ani, a fost transportată la Constanţa cu elicopterul SMURD cu un traumatism toracic, abdominal şi la un membru superior. Din păcate, seria nu s-a oprit aici! În localitatea Rasova, un autoturism tip 8+1 locuri cu cinci pasageri s-a răsturnat. Cei cinci cetăţeni bulgari care au fost răniţi uşor au refuzat consultaţia. Un eveniment neplăcut a avut loc şi la Făclia. Aici, un biciclist aflat sub influenţa alcoolului a pierdut controlul şi s-a lovit de o autoutilitară aflată în mers. Bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital.

Diana NEAŢĂ, Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102