REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Zidul de la Mangalia, VANDALIZAT. Cristian Radu: „Degeaba ne chinuim să facem proiecte pe durata campaniei electorale”

Zidul de la Mangalia, VANDALIZAT. Cristian Radu: „Degeaba ne chinuim să facem proiecte pe durata campaniei electorale”

Replica API 24 mai 2016 | 23:16 201

Candidaţii la alegerile locale din 5 iunie sunt în plină desfăşurare a campaniei electorale. Chiar şi aşa, încă se lucrează la strategii, programe şi discursuri, însă nu sunt neglijate nici informaţiile considerate de unii compromiţătoare ori actele de vandalism. Acest lucru se întâmplă şi la Mangalia, unde unii au început să vandalizeze chiar unul din proiectele realizate de edilul în funcţie, Cristian Radu.

Cristian Radu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook unde face apel la cetăţeni şi le explică situaţia. „Fac apel la cetăţenii de bună credinţă ai Mangaliei să sancţioneze prin vot comportamentul antisocial al unor politicieni locali, pentru care campania electorală înseamnă distrugerea domeniului public, sabotarea iluminatului stradal şi ruperea copacilor recent plantaţi. Degeaba ne chinuim noi să facem proiecte, să modernizăm oraşul, dacă unii comit acte deliberate de vandalism, pe durata campaniei electorale. Aşa cred ei că pot câştiga voturi? Distrug noaptea ce construim noi ziua şi vă aruncă în cutiile poştale fiţuici mincinoase şi nesemnate! Sunt convins că fiecare cetăţean de bună credinţă al oraşului nostru va lua atitudine faţă de aceşti politicieni ai trecutului, care au prădat Pădurea Comorova, curtea spitalului şi toate terenurile din staţiuni. Acum vor din nou să pună stâpânire pe oraş, la adăpostul grupurilor de infractori, cărora le-au făcut buletine special pentru voturi, la începutul anilor 2000", a scris primarul Mangaliei într-o postare pe o reţea de socializare.

Amintim că zidul de la Mangalia sau aşa numitul „zid chinezesc” are o istorie destul de tumultoasă. Încă de când au început lucrările, mangalioţii au fost foarte revoltaţi, deoarece acesta este foarte înalt şi strică priveliştea. Noul zid delimitează faleza veche a oraşului care se află în proces de reabilitare. În acest sens locuitorii oraşului au făcut în luna martie şi o petiţie intitulată „Salvaţi Aleea Teilor! Nu zidului de pe faleză”. Lăsând la o parte mesajele cu tentă politică care au apărut pe zid, precizăm că au mai existat şi alte acte de vandalism, cum ar fi: ruperea intenţionată a unor copaci şi distrugerea unor stâlpi de iluminat public.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614