REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Zile de foc pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: Sunt băgați în ședință de unul dintre cel mai CRITIC lor adversar

Zile de foc pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: Sunt băgați în ședință de unul dintre cel mai CRITIC lor adversar

Replica API 22 februarie 2019 | 00:00 195

Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă participă, vineri și sâmbătă, la Madrid, la Congresul socialiștilor europen. Acolo, cei doi lideri ai PSD vor a avea și o întâlnire bilaterală cu Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, scrie stiripesurse.ro

Este cunoscută adversitatea lui Timmermans față de atitudinea PSD în ceea ce privește justiția, el fiind un critic dur al atacurilor coaliției de guvernământ la adresa justiției.

De altfel, Viorica Dăncilă a declarat, marți seara, după CEX al PSD, că îl va informa pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre OUG care modifică legile Justiţiei.

„Voi avea o discuţie cu domnul prim-vicepreşedinte la Madrid despre această ordonanţă de urgenţă şi îi voi explica pe larg despre motivele şi ce presupune această ordonanţă de urgenţă”, a declarat Dăncilă.

La congresul de la Madrid, socialiștii europeni îl vor alege pe olandezul Frans Timmermans drept candidatul lor la şefia Comisiei Europene după euroalegerile din luna mai.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine va credeti voi ? nici nu va baga guvernul in seama , fraierilor ! voi aveti nevoie de Romania , nu Eomania are nevoie de voi . Fara prosti ca romanii UE nu ar exista, deci ei fac circ cu amenintarile , i-a pus guvernul cu botul pe labe . nu ne mai dau fonduri , nu mai cotizam ! Oricum noi dam 100 de euro si primim 10 euro .... noul caritas , primesti de 10 ori mai putin decat depui !
0
1
Cum ziceai Dragnea tot ce facem noi este in interesul si pentru poporul roman nu asa ziceai noi ne respectam promisiumile facute alegatorilor nostri. Uite psdistilor ca nu doar Johanis si Codruta au ceva cu voi acum trebuie sa il luati cu vrajeala si pe Timmermans asa ca pregatitiva minciunile cu atentie si preocupare.
2
1
Poporul roman doarme in timp ce infractorii conduc tara la dezastru! Suntem o tara de primate! Sa fim condusi de infractori si ei sa hotarasca soarta tarii!
4
1
acesti nemernici, presurile si scursurile socialistilor europeni au fost invitati ptr a fi dati ca exemplu negati si avertisment in acelasi timp- cine face ca ei, ca ei vor ajunge
5
2
Stiti ca aceste doua personaje au fost adaugate pe lista invitatilor doar din cauza mizeriilor din ultimele zile??? Ei nu merg acolo in calitate de socialisti democrati ci merg acolo pentru a li se da un ultimatum. Ori cu noi ori singuri. Fiti convinsi ca atat veorica cat si livache vor tacea ca cacatul in iarba in fata lu ala si odata urcati in avion vor incepe cu mizeriile ca ce au facut ei ce au dres ei cum l-au pus cu botul pe labe etc etc. Cariera lor politica usor usor se stinge. Indiferent cate ordonante dau si cum isi calculeaza ei pasii dezastrul de la europarlamentare. The end
9
2
Ce sa explice tradatorii astia ?? Ne-au facut de rusine. Ne-au dezamagit. Cat ii mai suportam, cat mai rezistam ??
13
3
Bine ca inca exista oameni integri in Europa, macar in Europa. Romania este pierduta din pacate in acest tavalug format din infractori.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367