REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Zilele Orașului Ovidiu, sărbătorite cu fast de către locuitori

Zilele Orașului Ovidiu, sărbătorite cu fast de către locuitori

Replica API 1 iulie 2017 | 00:00 431

George Scupra, primarul oraşului Ovidiu

În cadrul Zilelor Orașului Ovidiu, joi, 29 iunie, seria de evenimente sportive și culturale a continuat cu cea de a IV-a edție la Cross-ul orașului Ovidiu ,,Iubim Familia’’, tabăra de reconstituire istorică și seara de muzică folk.

La startul cross-ului s-au aliniat aproximatix 850 de participanți. Startul la acest eveniment a fost dat de campionul olimpic Ilie Floroiu, primarul orașului Sulmona (Italia), Annamaria Casini, și primarul George Scupra. Pentru întreaga sa activitate și contribuția adusă în dezvoltarea sportului constănțean Ilie Floroiu i-a fost desemnat titlu de președinte onorific al Clubului Sportiv din Ovidiu. Au fost premiați toți participanții care au luat startul constând în cadouri și premii speciale.

În cadrul taberei de reconstituire istorică au participat aproximativ 400 de elevi ai școlilor din Ovidiu la atelierele meșteșugărești (olărit, pielarie) și au fost prezentate momente de reconstituire istorică romană.

Seara, la Debarcaderul din Ovidiu a fost organizată o seară de muzică folk, concert susținut de Mircea Vintilă, Mariana Butnaru și Laurențiu Marinescu și a fost aprins un foc de tabără pe lacul Siutghiol.

Vineri, 30.06.2017, începând cu ora 20:00 pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu, a fost prezentat filmul ,,Drumul Exilului’’ (film realizat de primăria din Sulmona), momente artistice (dans contemporan), recital de poezie ovidiană, dar și premiera unei piese de teatru ,,Ars Amandi’’.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de bou poti sa fii si sa nu vrei sa intelegi ca este o onoare pentru noi toti sa avem aici un oras cu numele marelui Ovidiu si ca putem sa il sarbatorim?!?
2
2
Bre , ,,cetatean'' , Ovidius - poetul antic - nu are nicio legatura cu comuna voastra . Adevaratul nume este cel otoman -turcesc , iar locuitorii autentici sunt musulmanii si , mai ales , bronzatii care dau atacul la buzunare si la locuinte . Primarul asta este venit cu tot neamul din Muntii Balcani si cu tot neamul a pus stapanire pe institutii , pamant , oameni , animale , vegetale ...
4
4
acest cipano-farserot ori e prost, ori e tampit, a amanat sarbatoarea orasului Ovidiu in CANICULA...Un dobitoc...unicat in tara!
4
3
E o onoare pentru noi sa putem spune lumii ca marele Ovidiu a trait si a scris pe aceste meleaguri.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367