REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Zilele oraşului Ovidiu vor aduce artişti vechi şi noi, pentru ‘Un secol de muzică românească’

Zilele oraşului Ovidiu vor aduce artişti vechi şi noi, pentru ‘Un secol de muzică românească’

Replica API 2 iunie 2018 | 00:00 275

Și în acest an, ovidienii se vor bucura de spectacol și muzică, în cadrul evenimentului anual ”Zilele Orașului Ovidiu”, care va avea loc la sfârșitul acestei luni. Mai mult decât atât, organizatorii, Primăria Ovidiu și Consiliul Local, au pregătit, în anul Centenarului, și mai multe surprize, iar spectacolele se vor desfășura în alte condiții față de anii precedenți.

Primul eveniment va fi Festivalul de folclor ”Elena Roizen”, ediția a XI-a, care se va desfășura la Centrul Cultural pe data de 29 iunie, de la ora 15:00, urmat de un recital Constantin Enceanu. În aceeași zi, începând cu ora 20:00, ovidienii sunt invitați la Debarcader, unde va avea loc un festival de muzică folk. Sâmbătă, 30 iunie, ora 20:00, melomanii sunt invitați la Parc Faleză, la o seară memorabilă, la un spectacol denumit ”Un secol de muzică românească”, unde vor urca pe scenă artiști precum Gabriel Cotabiță, Gheorghe Gheorghiu, Adrian Daminescu, Corina Chiriac, Sanda Ladoși, Mihai Constantinescu și alți artiști din aceeași generație, care au încântat urechile românilor ani la rând. Tot la Parc Faleză va fi și un spectacol pentru tineri, duminică 1 iulie, când vor cânta artiști din generațiile mai tinere, precum Maximilian, Grasu XXL, Nadir și Irina Rimes.

De asemenea, cei prezenți vor avea parte și de alte surprize, diferite de tot ce a fost până acum, dar care vor fi prezentate atunci, în cadrul evenimentului.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felicitari, domnule primar! Bravo!
1
2
halat,halatu,halatu
0
0
Paine si circ!!!
2
1
George pe bune fratie de om ce esti. Cu tine este imposibil sa dea faliment vre-o publicatie din Constanta. Cred ca semneaza statul de plata in fiecare luna astia de la replica la cate lovele intra in cont. Nu stiu daca te-a intrebat cineva pana acum dar ar fi interesant cati bani ai spart in primele 6 luni in reclama si publicitate. Sau poate ne informeaza cetateneste boul de Dragan. Oricum pareti mai degraba organizatori de evenimente decat ce trebuia sa fiti magarilor.
3
1
Bani aruncati pe fereastra!!! Cu banii acestia se pot crea spatii verzi, se pot face investitii in colectarea selectiva a gunoiului, se pot aduna cainii vagabonzi care inunda soseaua nationala si nu numai.Se pot face spatii pentru circulatia biciletelor, se pot repara drumuri, se pot face foarte multe lucruri. Dar pentru asta trebuie sa ai viziune.Insa actuala administaratie este ocupata doar cu lucruri marunte, dedicate in special masei de manevra electorale.
3
2
Oare vine si Gabi gym sa il terorizeze pe racu sa se impace?
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367